Uusi puheenjohtaja on Taru Heinänen

Posted on

Tampere Tunnetuksi ry:n puheenjohtaja vaihtuu – uusi puheenjohtaja on kivijalkayrittäjä Taru Heinänen

 

Tampere Tunnetuksi ry on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen vuodelle 2018 Taru Heinäsen (39). Heinänen on Aleksis Kiven kadulla sijaitsevan vaateliike Seelen yrittäjä ja erikoistunut kotimaisiin, kestävän kehityksen periaattein valmistettuihin vaatteisiin. Varapuheenjohtajaksi valittiin Sponda Oyj:n aluepäällikkö Ari-Pekka Lehtonen (58). Heinäsen edeltäjä Panu Raipia ehti toimia yhdistyksen puheenjohtajana 4 vuotta.  Taru Heinänen toimi ennen valintaansa yhdistyksen varapuheenjohtajana ja on ollut aktiivisesti kehittämässä sen toimintaa.

”Tampere on yksi Suomen kauneimmista kaupunkikeskustoista. Koen sydämen asiakseni olla elävöittämässä sitä entisestään. Tampere Tunnetuksi ry:n kautta yrittäjillä on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin keskustan elinvoiman ylläpitämisessä. Yhteistyössä yrittäjien, kaupungin ja kiinteistönomistajien kanssa meillä on mahdollisuus tehdä keskustasta paikka, jossa viihtyvät kaikki!” Heinänen iloitsee.

Tampere Tunnetuksi ry:n hallituksessa on 13 jäsentä. Hallituksessa on laaja edustus Tampereen keskustassa toimivista tahoista, kuten kaupallisia toimijoita tavarataloista kivijalkaliikkeisiin, kiinteistöjen omistajia, kulttuuritoimijoita sekä Tampereen kaupungin edustus.

Myös kaikkien tuntema ja Tampere Tunnetuksi ry:n organisoima Kukkaisviikot uudistuu. Yhdistys valitsi perinteikkäälle brändille uudistajaksi sosiaalisen median ja viestinnän ammattilaisen Emmi Nuorgamin. Tampere Tunnetuksi ry kutsuu kaikki tamperelaiset mukaan uudistuviin Kukkaisviikkoihin ja toivoo myös keskustan yrittäjien ja yhteisöjen innostuvan tapahtumasta. Kukkaisviikkojen tulevaisuudesta tiedotetaan lisää myöhemmin keväällä.

Tampere Tunnetuksi ry on vuonna 1965 perustettu keskustan kehittämisyhdistys, jonka tavoitteena on pitää Tampereen keskusta Suomen parhaana paikkana elää, vierailla ja yrittää. Tavoitteeseen pääsemiseksi yhdistys mm. julkaiseeTampere Tunnetuksi Passia, vuokraa Kuninkaankatua, järjestää Kukkaisviikkoja ja joulun ajan yhteismarkkinointia sekä toimii aktiivisesti yritysten viestin viejänä Tampereen kaupungille. Yhdistys on mukana TAMPERE = Ostoskeskusta -kampanjassa.

 

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Taru Heinänen, p. 050 562 9432, taru.heinanen@seele.fi

Koordinaattori Emmi Nuorgam, p. 050 441 3189, kukkaisviikot@tamperetunnetuksi.fi

Toiminnanjohtaja Riikka Töytäri, p. 040 582 1949, riikka.toytari@tamperetunnetuksi.fi

 

http://tamperetunnetuksi.fi

http://kukkaisviikot.fi

Tags: , , , ,