Yhdessä olemme enemmän – viestintätiimi

Posted on

YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN

Hatanpään valtatien raitiotien rakentamisen ajan viestintätiimi

  

Tampere Tunnetuksi ry ottaa positiivisella markkinoinnilla otteen yhdessä Raitiotieallianssin ja Viiden Tähden keskusta -kehitysohjelman kanssa Tampereen keskusta-alueesta.

 

Tampereen keskustan kehittäminen ja uuden rakentaminen vaikuttaa kaupunkiympäristöön monin tavoin ja saattaa synnyttää kaupalliselle toiminnalle myös haasteita. Tampere Tunnetuksi jäsentensä kanssa haluaa oppia aiemmasta sekä uskoo että yhteistyössä on voimaa ja siksi ovat ylpeitä yhteistyöstä, joka on syntynyt Raitiotieallianssin asiantuntijoiden kanssa.

 

Yhteinen viestintätiimi on koonnut Hatanpään valtatien läheisyydessä toimivia yrittäjiä sekä alueen muita toimijoita yhteen laajempiin infoihin sekä konkreettisten viestintätoimien suunnittelutilaisuuksiin. Mukana olleet ovat saaneet laajan tietopaketin Hatanpään valtatien raitiotien rakentamisen suunnittelusta elokuusta alkaen. Informaatio on kulkenut myös yrittäjiltä suunnittelijoille, jotta arjen toimivuus saadaan parhaiten taattua.

 

Rakentamispäätöksen myötä suunnittelusta on aika siirtyä konkretiaan. Tampere Tunnetuksi ry vie raitiotien rakentamisen ajan laadukkaan viestinnän asiasisältöjä eteenpäin yrittäjille ja keskustassa asioiville markkinoinnillisin keinoin sekä tuo siihen ripauksen asennetta. Sisällöt nivotaan Tampere=Ostoskeskusta -ilmeen alle, jossa mukana on myös Viiden Tähden Keskustahanke. Tampere=Ostoskeskusta -kampanjalla kerrotaan, että Tampereen kaupunkikeskusta on kuin iso kauppakeskus, jossa on runsaasti palveluita sekä helppo toimia.

 

KAIKKI PÄÄSEVÄT MUKAAN

 

Idean isäksi voidaan todeta K-Supermarket Ratinan kauppias Marko Laaksonen, joka keväällä nosti teeman esiin Tampere Tunnetuksi ry:n korttelikahvitilaisuudessa. Kaupungin organisaatio on ottanut ilolla vastaan aloitteen ja yhteistyö on ollut hedelmällistä.

 

Mukaan yhteisistä asioista viestimään on ilmoittautuneet mm. keskustaan muuttavat jääkiekkojoukkueet Ilves ja Tappara.

 

Tampere Tunnetuksi toivoo, että positiivisen viestinnän porukkaan mukaan haluavat tahot ilmoittautuvat rohkeasti. Yhdistys toivoo saavansa tietoa epävirallisemmista kanavissa, jossa kaivataan esimerkiksi tietoa rakentamisen vaiheista.

 

Mukana viestintätiimissä ovat olleet syksyn ajan: Marko Laaksonen K-Supermarket Ratinasta, Birgitta Räsänen Pizzeria Napolista, Tuula Tikkanen Champagne bar Santésta, Risto Niklas-Salminen Intersport Koskikeskuksesta, Aki Holma          Tapparasta, Sami Ahmavuo Ilveksestä, Sami Lappalainen Gastropubeista, Reeta Thure kauppakeskus Koskikeskukselta, Heidi Pitkämäki kauppakeskus Ratinasta ja Jouni Muhonen Tortilla Houselta. Tampere Tunnetuksi ry:n edustajana toimii toiminnanjohtaja.

 

Raitiotieallianssilta ja Tampereen kaupungin edustajina ovat olleet seuraavat henkilöt: Henna Puisto, Tinja Juutilainen, Ulla Tiilikainen, Marja Merta, Antti Haukka sekä Sari Mäkelä.

 

 

LISÄTIEDOT:

Riikka Töytäri

toiminnanjohtaja

Tampere Tunnetuksi ry

p. 040 5821949

Tags: , ,