Uusi Tampere Tunnetuksi Passi nyt myynnissä

Posted on

Tiedote 5.2.2016

UUSI TAMPERE TUNNETUKSI PASSI ON MYYNNISSÄ

Uusi Tampere Tunnetuksi Passi on tullut tällä viikolla painosta ja ilmestynyt myyntipaikkoihin. Tampere Tunnetuksi Passi on verraton etuvihko Tampereen keskustaan. Vuoden 2016 Passi sisältää lähes 170 tuntuvaa tarjousta keskustan palveluihin. Mukana on muun muassa ravintoloita, kahviloita, vaatekauppoja, putiikkeja, teattereita, liikuntakeskuksia, kelloliikkeitä, hotelleja jne. Mainion etuvihkon saa omakseen vain 5 eurolla (sis. alv:n 24 %). Passi maksaa itsensä takaisin jopa jo yhdellä käyttökerralla!

Passi on A7-kokoinen, taskuun mahtuva paperinen etuvihko. Passin käyttö on helppoa, eli passia näytetään ennen ostosta ja myyjä merkitsee rastin ruutuun, kun tarjous on käytetty. Tarjoukset ovat voimassa 1–3 kertaa tai rajoittamattoman määrän. Suurin osa tarjouksista on voimassa vuoden 2016 loppuun. Passi on sekä suomen- että englanninkielinen. Passia myydään 24 eri myyntipisteessä.

Passin kaikki edut ja myyntipaikat löytyvät verkosta: https://tamperetunnetuksi.fi/passi/

Tampere Tunnetuksi Passi on tulossa pian myyntiin myös mobiilisovelluksena.

Passin toteuttaa Tampere Tunnetuksi ry. Etuvihko tehtiin nyt toista kertaa. Vuonna 2015 Passi julkaistiin maaliskuussa ja sitä myytiin vuoden aikana yhteensä noin 3400 kpl. Samalla Tredea luopui aiemmasta Tampere-kortistaan. Etuvihkoa ostivat sekä paikalliset että matkailijat, sillä sen avulla jo viikonlopun mittaisen reissun aikana kertyy mukavasti säästöä. Etuvihko on myös ulkopaikkakuntalaisille oiva väline tutustua keskustan tarjontaan. Passi saikin kiitosta kuluttajilta etenkin etujen monipuolisuudesta ja laadusta. Yhdistys on tyytyväinen, että tämän vuoden Passiin etuja saatiin edellisvuotta enemmän.

Tampere Tunnetuksi ry on vuonna 1965 perustettu keskustan kehittämisyhdistys. Yhdistyksen tavoite on tehdä Tampereen keskustasta elävä ja vetovoimainen paikka täynnä ihmisiä. Yhdistykselle on tärkeää, että Passin kautta kuluttaja paitsi saa itselleen tuntuvia etuja, myös tukee paikallista liiketoimintaa ja yrittäjyyttä.

Lisätietoa:

Liina Kangas, toiminnanjohtaja, Tampere Tunnetuksi ry

passi@tamperetunnetuksi.fi, puh. 040 7011 242

www.tamperetunnetuksi.fi/passi

www.facebook.com/TampereTunnetuksiPassi