Tunne Tampere -kaupunkitapahtuma Hämeenpuistossa 8.-20.5.

Posted on

Tervetuloa avajaisiin keskiviikkona 8.5.2013 klo 17.30. Tapahtuman avaa Tampereen kaupungin pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Toista kertaa järjestettävä kevään raikkain kaupunkitapahtuma Tunne Tampere ja Eurooppalainen ruokatori täyttää jälleen Hämeenpuiston!

Alueella on koko tapahtuman ajan tarjolla tamperelaisten pop-up -ravintoloiden ja kansainvälisten kauppiaiden herkkuja.  Nautiskelun lomassa pääsee lisäksi seuraamaan monipuolista ohjelmatarjontaa. Pop up -ravintolat ja myyntikojut ovat avoinna päivittäin 11–22, ja alueelle on koko tapahtuman ajan vapaa pääsy. Ajantasaiset tapahtumatiedot löytyvät sivuilta www.tunnetampere.fi

Alla on joitakin menovinkkejä.

Lauantaina 11.5. vietetään Tunne Tampereen liikuntapäivää. Lavalla nähdään tuolloin erilaisia näytöksiä muun muassa kamppailulajeista. Halukkaat pääsevät itse kokeilemaan kahvakuulailua ja crosstrainingia sekä osallistumaan yhteiseen puistojumppaan. Päivässä on mukana jääkiekkoilija Ville Nieminen. Urheilun lomassa kamppaillaan myös Kukkaistytön tittelistä, kun finaali starttaa klo 15.

Äitienpäivänä 12.5. kannattaa suunnata Hämeenpuistoon askartelemaan koko perheen voimin. Perheen pienimmät saavat nauttia ilmapalloista ja saippuakuplista. Äitejä hemmotellaan musiikki- ja tanssiesityksillä, joita tarjoilevat muun muassa Kotkien puhallinorkesteri, Duo Helmiinan Helmi sekä laulaja Juha Savonen.

Muodista kiinnostuneille on perjantaina 17.5. tarjolla kokonainen päivä stailausta, tyylivinkkejä ja muotinäytöksiä. Lauantaina 18.5. Hämeenpuisto puolestaan täyttyy ravintoloiden herkkupöydistä. Annoksien seurana voi nauttia muun muassa runoimprovisaatiota, teatteria ja musiikkiesityksiä.

Sunnuntai 19.5. on Tunne Tampereen loppuhuipennuksen vuoro. Puistokirppikselle voi tulla myymään omia tavaroitaan ja Hyvää morjensta -hyväntekeväisyystapahtumasta voi ostaa itselleen tunnettujen tamperelaisten tuotteita. Lava täyttyy musiikista, kun soittamaan kiipeävät Matthau Mikojan, Derek Sindel Rock Band, Costello Hautamäki ja Dave Lindholm B. Inventive. Illan hämärtyessä jännitetään vielä MM-jääkiekon pronssi- ja finaalipelejä.

Myös muina päivinä on tarjolla runsaasti erilaisia ohjelmanumeroita!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tampere Tunnetuksi ry:n ja Tampereen kaupungin toteuttaman Eurooppalaisen Ruokatorin kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Tampere Tunnetuksi ry:n toiminnanjohtaja Liina Kangas p. 040 7011242, liina.kangas@tamperetunnetuksi.fi ja Tampereen tapahtumatoimiston tuottaja Saara Saarteinen, saara.saarteinen@tampere.fi, p. 040 801 6222 .