Tunne Tampere jatkuu Hämeenpuistossa

Posted on

Keväinen kaupunkitapahtuma Tunne Tampere ottaa loppukirin! Ohjelma jatkuu sunnuntaihin 19.5. saakka.

Keskiviikkona 15.5. Hämeenpuisto täyttyy hyrinästä ja pörinästä, kun paikalle saapuu sähköautoja, -skoottereita ja polkupyöriä. Paikan päällä pääsee itsekin ajelemaan 3QP-sähkökulkijalla tai lataamaan oman sähköpyöränsä aurinkoenergiakatoksessa. Illemmalla tanssataan, kun yleisöä viihdyttävät niin lavatanssijat kuin erilaiset bänditkin – ja Kari Peitsamo!

Niille, jotka ovat aina halunneet kokeilla tankotanssia, tarjoutuu tilaisuus torstai-iltana 16.5. Tankotanssija Henriikka Roo näyttää ensin itse mallia ja kertoo lajista, minkä jälkeen yleisöllä on mahdollisuus kiivetä lavalle kieppumaan.  Tankotanssista siirrytään vielä hetkeksi burleskin maailmaan, kun illan päättää Finnish Blonde Burlesque Troupen esitys.

Perjantaina 17.5. Hämeenpuisto täyttyy kauneudesta. Ensin vietetään perennanvaihtopäivää, ja viidestä eteenpäin keskitytään Muodin Yössä stailaukseen ja korkokenkiin.

Lauantaina 18.5. Metson aukiolle levittyvät Kukkaisviikoilta tutut herkkupöydät. Päivän aikana edullisia annoksiaan tarjoilevat Plevna, Natalie, Bella Roma, Hakanen, Juvenes ja Taco House. Iltapäivällä 12–14 Ilveksen pelaajat ampuvat kiekkoja pesukoneeseen. Yleisökin pääsee testaamaan, mistä tässä on kyse, ja osallistujilla on mahdollisuus voittaa palkintoja.

Viimeistä tapahtumapäivää sunnuntaita 19.5. juhlistetaan puistokirppiksellä. Huiman suosion jälleen kerran saavuttaneen tapahtuman myyntipaikat on varattu loppuun. Hyvää morjensta -hyväntekeväisyyskirpputorilla on myynnissä tunnettujen tamperelaisten tavaroita, ja tuotot lahjoitetaan Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n perheleirin toteuttamiseen. Iltapäivällä lavalla nähdään tamperelaiset Matthau Mikojan, Derek Sindel Rock Band, Costello Hautamäki sekä Dave Lindholm B. Inventive. Illan kruunaavat MM-jääkiekon pronssi- ja finaalipelit.

Tarkka päiväkohtainen ohjelma päivittyy osoitteeseen www.tunnetampere.fi. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tampere Tunnetuksi ry:n ja Tampereen kaupungin toteuttaman Eurooppalaisen Ruokatorin kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Tampere Tunnetuksi ry:n toiminnanjohtaja Liina Kangas, puh. 040 7011242, liina.kangas@tamperetunnetuksi.fi.