Toukokuussa saa rakastua Tampereen tarjontaan

Posted on

 

Onpa sympaattinen putiikki! Miten tyylikäs ravintola! Rakastan uutta harrastustani! Näitä huudahduksia Tampereella kaivataan yhä enemmän. Nyt tamperelaisilla on mahdollisuus nähdä kotikaupunkinsa monipuolinen tarjonta uusin silmin, kun Rakas Tampere -tapahtuma levittäytyy ympäri keskustaa 14.–18. toukokuuta.

Kyse on täysin uudesta tapahtumasta, jonka tarkoituksena on aktivoida kaupunkilaisia ostoksille, syömään, kahville, kulttuurin äärelle, hemmottelemaan itseä ja innostumaan uusista löydöistä. Tapahtuman aikana erilaiset keskustan yritykset tekevät kaupunkilaisille kiinnostavia tarjouksia ja tempauksia. Jokainen kävijä löytää varmasti suosikkinsa – uuden ihastuksen tai vanhan tutun rakkaan.

 

Rakas Tampere huipentuu lauantaina 17.5., kun liikkeet voivat levittäytyä kadulle ovensa ulkopuolelle myymään tuotteitaan ja iloitsemaan kevätsäästä. Lisäksi riemukas katumusiikki ilahduttaa keskustan palveluista nauttivaa kansaa.

 

Tällaista tapahtumaa tarvitaan, sillä se tuo esiin sekä keskustan yrityskentän uusia tulokkaita että vanhoja tekijöitä. Mukaan mahtuvat kaikki keskustan yritykset isoista tavarataloista pieniin kivijalkapuoteihin. Kaikille on yhtä lailla hyödyksi saada Tampereen keskustaan vipinää.

 

Yritykset pääsevät vielä mukaan kevään rakkaimpaan tapahtumaan ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@rakastampere.fi 11.4. mennessä. Tarjoukset, tempaukset ja muut aktiviteetit julkaistaan sekä tapahtuman nettisivuilla että kauniissa katalogissa, jota jaetaan ympäri Tamperetta.

 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampere Tunnetuksi ry ja Rakas Tampere -tiimi. Lisätietoa antaa: Toiminnanjohtaja Liina Kangas, liina.kangas@tamperetunnetuksi.fi, 040 7011 242 Tampere Tunnetuksi ry toimisto@tamperetunnetuksi.fi