Tiedote 1.2.: Uusi Tampere Tunnetuksi Passi on nyt myynnissä

Posted on

 

Uusi Tampere Tunnetuksi Passi on ilmestynyt tällä viikolla myyntipisteisiin. Tampere Tunnetuksi Passi on verraton etuvihko Tampereen keskustaan, joka sisältää lähes 180 tuntuvaa tarjousta. Mukana on muun muassa ravintoloita, kahviloita, vaatekauppoja, putiikkeja, teattereita, liikuntakeskuksia, kelloliikkeitä, hotelleja, museoita jne.

Passi on A7-kokoinen, taskuun mahtuva paperinen etuvihko. Passin käyttö on helppoa, eli passia näytetään ennen ostosta ja myyjä merkitsee rastin ruutuun, kun tarjous on käytetty. Tarjoukset ovat voimassa 1–3 kertaa tai rajoittamattoman määrän. Suurin osa tarjouksista on voimassa vuoden 2017 loppuun. Passi on sekä suomen- että englanninkielinen. Passia myydään 21 eri myyntipisteessä. Passin voi ostaa myös mobiilisovelluksena omaan puhelimeensa. Passi maksaa vain 5 euroa. Passi maksaa itsensä takaisin jopa jo yhdellä käyttökerralla!

Passin kaikki edut ja myyntipaikat löytyvät verkosta: https://tamperetunnetuksi.fi/passi/

Tunnetuksi Passi tehtiin nyt kolmatta kertaa. Vuonna 2016 Passia myytiin n. 4000 kpl. Yhdistys on tyytyväinen, että tämän vuoden Passiin etuja saatiin edellisvuotta enemmän. Tampere Tunnetuksi ry:lle on tärkeää, että Passin kautta kuluttaja paitsi saa itselleen tuntuvia etuja, myös tukee paikallista liiketoimintaa ja yrittäjyyttä.

 

Lisätietoa:

Liina Kangas, toiminnanjohtaja, Tampere Tunnetuksi ry

passi@tamperetunnetuksi.fi, puh. 040 7011 242

www.tamperetunnetuksi.fi/passi

www.facebook.com/TampereTunnetuksiPassi