Tarjolla ilmoitustilaa venäjänkielisessä Tampere-esitteessä

Posted on

Tampere Tunnetuksi ry on varannut ilmoitustilaa esitteestä, joka on suunnattu venäläisille matkailijoille. Esite julkaistaan syyskuussa 2013, ja sen sisällön odotetaan palvelevan erityisesti uuden vuoden ja loppiaisen tienoilla Suomeen matkustavia venäläisiä.

Esitteestä otetaan 10 000 kappaleen painos, jota jaetaan Pietarin matkatoimistoissa, matkailumessuilla ja viisumikeskuksessa sekä Tampereella ostos- ja majoituspaikoissa, matkailukohteissa ja Visit Tampereen matkailuneuvonnassa. Lisäksi esite tulee ladattavaksi visittampere.ru-sivustolle.

Tampere Tunnetuksi ry kokoaa esitteeseen sivun ilmoituksen, jonka teemana on Shopping and Dining in Tampere. Halukkaat yritykset pääsevät ilmoituksessa esiin logon ja lyhyen kuvauksen (muutama sana) kautta. Lisäksi sivulle tulevat näkyviin yritysten internetosoitteet. Yhdistys hoitaa materiaalin kääntämisen suomesta venäjäksi.

Esite on A5-kokoinen, laajuudeltaan 24–28 sivua ja väreiltään 4/4. Esitteen julkaisijana toimii Tredea Oy. Edellisen vuoden esitettä voi käydä ihailemassa täällä.

Ilmoituksen hinta on 200 e (alv 0 %) / osallistuja. Varaa paikkasi tai kysy lisää 6.6. mennessä osoitteesta liina.kangas@tamperetunnetuksi.fi tai puhelimitse numerosta 040 7011242.