Tamperelaiset yritykset odottavat jääkiekon MM-kisoja

Posted on

TIEDOTE 11.2.2022

TAMPEREEN YDINKESKUSTAN YRITYSTEN YHDISTYKSEN KYSELY KERTOI:
Tamperelaiset yritykset odottavat jääkiekon MM-kisoja sormet syyhyten

 

Toukokuussa pelattavat jääkiekon MM-kisat ovat jo vahvasti tamperelaisten yritysten ajatuksissa.

Tampere Tunnetuksi ry toteutti tammikuun lopulla kyselyn, jossa lähes viisikymmentä Tampereen keskustan yritystä antoi mielipiteensä jääkiekon MM-kisojen merkityksestä kaupungin keskustan vireydelle tulevana keväänä. Yli 90% kyselyyn osallistuneista kertoi odottavansa kisoja ja olevansa valmiita oman yrityksensä osalta tekemään toimenpiteitä kisatunnelman nostamiseksi huippuunsa. Yritykset kertovat myös odottavansa kisa-ajalta kaupallista onnistumista.

”Erityisesti kyselyn tuloksista pistää silmään positiivinen odotus ja valmius näyttää kisavieraille, kuinka upea paikka Tampere on”, kertoo Tampere Tunnetuksi ry:n toiminnanjohtaja Riikka Töytäri. ”Teemme yhteistyötä sekä Tampereen kaupungin että kisaorganisaation kanssa, jotta kaupungin ja yritysten palvelut olisivat parhaassa vireessä ja kaikki saisivat kisoista huippuonnistumisen. Tämä on jälleen upea paikka näyttää, että täällä todella mennään kovaa eteenpäin”, hän jatkaa.

Kisojen tuoma positiivinen vire erityisesti kaupungin keskustaan saa yrittäjät ja yritykset laittamaan parastaan niin kaukaisemmille MM-kisavieraille, kuin lähialueen kisafaneillekin. Kaikkien aikojen kisat ovat myös Tampereen kaupungin virallinen tavoite.

”Toivotamme Tampereen kisatunnelmaan kaikki tervetulleeksi. Jääkiekon MM-kilpailut ovat mainio mahdollisuus tarjota hyvällä fiiliksellä liikkuville turisteille ja paikallisille kisafaneille osuvia palveluja. Ja uskon, että kansainvälinen tunnelma tarttuu kisojen ajaksi ihan kaikkiin Tampereella liikkuviin. Sehän on meistä itsestä kiinni, miten paljon iloa ja hyötyäkin otamme irti tapahtumasta”, kommentoi K-Supermarket Ratinan kauppias Marko Laaksonen kisojen mahdollisuuksia.

Tampere Tunnetuksi ry valmistelee yhteistä viestintää sekä viestintämateriaalia kisojen ajaksi käytettäväksi. Lisäksi yhteistyössä yritysten, Tampereen kaupungin ja Visit Tampereen kanssa pyritään varmistamaan, että kaupungin kaikki palvelut ovat helposti saavutettavissa ja löydettävissä kisojen aikana.

 

LISÄTIEDOT:
Riikka Töytäri, toiminnanjohtaja Tampere Tunnetuksi ry, p. 040 582 1949
Marko Laaksonen, kauppias K-Supermarket Ratina, p. 050 385 7570

 

Tags: ,