Tampereen 31. Kukkaisviikot järjestetään Keskustorilla 26.7. – 2.8.2014

Posted on

Tiedote 21.5.2014

 

Kahdeksan päivän ajan monipuoliset tapahtumat Tampereen keskusta-alueella tarjoavat jokaiselle jotakin: kukkia, esityksiä, ruokaa, juomaa ja tunnelmaa. Keskustorin ohjelmalavalla järjestetään yleisölle maksutonta ohjelmaa päivittäin. Kukkaisviikkojen avajaisia vietetään lauantaina 26.7., jolloin herkutellaan erilaista katuruokaa Keskustorilla.

Keskustorin ravintolatarjonnasta vastaavat koko Kukkaisviikkojen ajan Kahvila Wilenius, Ravintola Frankly ja Tampereen Teatterin Palvelu.

Kukkaisviikoilla on yritysisäntiä, jotka täydentävät tarjoamallaan ohjelmalla Kukkaisviikkojen tarjontaa. Yritysisäntinä toimivat mm. Pirkanmaan Osuuskauppa ja Elixia. Suosittu Viinikylä Frenckellin sisäpihalla avautuu jo torstaina 24.7. Päätöspäivänä lauantaina 2.8. kaupunkilaisia ihastuttaa jo perinteeksi muodostunut Roseiran sambakulkue.

Kukkaisviikkojen aikaan on mahdollista taas ihailla maisemia yläilmoista, kun maailmanpyörä saapuu Keskustorille. Lisäksi myös Dinner in the Sky toteutetaan tänä vuonna Keskustorilla. Dinner in the Skystä vastaa Skyworld Service Oü.

Lauantaina 17.5. valittiin Kukkaistyttö 2014 Sonja Mäkelä. Hän on vuoden Tampereella asunut iloinen, aurinkoinen ja sanavalmis tyttö. Kukkaistyttö vierailee Kukkaisviikkojen aikana useissa palvelukodeissa ilahduttamassa asukkaita sekä osallistuu Keskustorilla Kukkaisviikkojen ohjelmaan.

 

Kaupungin keskusta-alueen ja Keskustorin kukkaloistosta vastaa Tampereen kaupungin puutarha.

 

Kukkaisviikkojen Open Stage on kaikille avoin!

Kukkaisviikkojen Open Stage järjestetään Keskustorin Kukkaislavalla maanantaina 28.7. ja tiistaina 29.7. osana tapahtuman virallista ohjelmaa. Open Stagelle ovat tervetulleita kaikenlaiset esiintyjät, harrastusryhmät ja seurat ikään ja lajiin katsomatta. Open Stagen esiintyjät valitaan etukäteen. Itsensä tai ryhmänsä voi ilmoittaa 11.6. mennessä mukaan Kukkaisviikkojen internetsivuilta löytyvällä lomakkeella. Toivomme monipuolisia ja näyttäviä ohjelmanumeroita. Miimikot ja muusikot, näyttelijät ja napatanssijat, tervetuloa!

 

Kukkaisviikot järjestää Tampere Tunnetuksi ry, joka haluaa tapahtumilla elävöittää Tampereen keskustaa. Yhdistys edustaa keskusta-alueen yrityksiä ja kiinteistöjä.

Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan kesäkuussa.

 

Yhteystiedot:

Tampere Tunnetuksi ry., toiminnanjohtaja Liina Kangas, p. 040 7011 242 liina.kangas@tamperetunnetuksi.fi