Tampere Tunnetuksi ry:n vuoden jäsenyritys on Tampereen Kauneushoitola

Posted on

Tampere Tunnetuksi ry:n vuoden jäsenyritykseksi 2017 on valittu Tampereen Kauneushoitola, jossa yrittäjänä ja toimitusjohtajana toimii Ira Maria Suomalainen. Yritys perustettiin 1980-luvun alkupuolella, ja se liittyi jo samalla vuosikymmenellä Tampere Tunnetuksi ry:n jäseneksi.

Yhdistyksen markkinoima Tampere Tunnetuksi Passi saa Suomalaiselta vuolaasti kiitosta. Viiden euron hintaisia passeja on myynnissä myös kauneushoitolan tiskillä.

–  Passista on ollut meille todella paljon hyötyä, suoraan myynnillisestikin. Niitä menee paljon muista kaupungeista tuleville matkailijoille ja myös ulkomaisille turisteille. Passin piiriin kuuluvat yritykset on viisaasti rajattu keskustan alueelle: kaikki edut saa – vain 5 eurolla – kätevästi läheltä toisiaan, Suomalainen toteaa.

Hän kertoo heti vihjeen miten myyjä voi auttaa ostajaa saamaan passista enemmän irti.

– Passi pitää osata myydä oikein. Pidän aina ostajalle pienen esittelyn kuinka monipuolisista palveluista passilla saa alennusta. Näytän yritysten listaa ja nostan joka kategoriasta joitakin esimerkkejä sen mukaan mikä asiakasta voisi kiinnostaa.

Suomalainen todella paneutuu asiakaspalveluun paitsi omassa työssään, myös Tampere Tunnetuksi Passia markkinoidessaan: hän merkitsee etuja tarjoavien yritysten listaan eri symbolin sen mukaan, ovatko passin suomat tarjoukset voimassa kerran, kaksi, kolme, vai koko vuoden. Näin hän tekee asiakkaalle passin ostamisen mahdollisimman helpoksi ja houkuttelevaksi.

Parannusehdotuksiakin hänellä on:
– Passi on vähän sekava nivaska. Sen alussa saisi olla selkeä käyttöohje. Ja toiseksi: yritysten nimen yhteydessä saisi ilman muuta olla yhteystiedot, vähintään puhelinnumero.

Tampereen Kauneushoitola on maailman muuttuessakin menestynyt vuosikymmenestä toiseen kouluttautumalla, verkostoitumalla ja katsomalla rohkeasti eteenpäin. Ira Suomalainen lähettää terveisiä Tampereen keskustan yrittäjille, jotka eivät vielä ole Tampere Tunnetuksi ry:n jäseniä:

– Ehdottomasti mukaan! Jäsenmaksun saa monin verroin takaisin, ja pääsee todella mukavaan porukkaan. Yhdistyksen parhaita puolia on se, että kaikki ovat tervetulleita toimialaan ja yrityksen kokoon katsomatta, Suomalainen summaa.

Vuoden Jäsenyritys palkitaan perjantaina 6.10.2017 Tampere Tunnetuksi ry:n jäsenpartyilla Juhlatalo Hovilla Sukkavarataankadulla kello 18 alkaen.
Lisätietoja:
Tampereen Kauneushoitola Oy
Ira Maria Suomalainen, toimitusjohtaja
info@tampereenkauneushoitola.fi
p. 040 7040913

Tampere Tunnetuksi ry.
Riikka Töytäri. toiminnanjohtaja
riikka.toytari@tamperetunnetuksi.fi
p. 040 582 1949

 

Tampere Tunnetuksi ry on vuonna 1965 perustettu voittoa tavoittelematon Tampereen keskustan kehittämisyhdistys. Yhdistys edustaa noin 300:a keskusta-alueen yritystä. Yhdistyksen visio on, että Tampereen kaupungin keskusta on elämää ja ihmisiä täynnä.