Tampere Tunnetuksi ry:n tiedote 8.5.2012

Posted on

Tampere Tunnetuksi ry:n hallituksen puheenjohtaja on vaihtunut

 
Tampere Tunnetuksi ry:n hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Koskikeskuksen kauppakeskuspäällikkö Kai Niinimäki. Hän on aiemmin toiminut hallituksen varapuheenjohtajana. Uusi hallituksen varapuheenjohtaja on kauppias Erika Hildén Hildén Oy:stä.

Yhdistyksen kevätkokouksessa hallitukseen valittiin uusina jäseninä ravintoloitsija Marika Tähtinen-Hakala Pirkanmaan matkailu- ja ravintolayrittäjät (PiMaRa) ry:n edustajana ja Sokoksen tavaratalonjohtaja Maija Korpela. Hallituksesta jäivät pois Mirko Lännenpää ja Kalle Räsänen. Hallituksen kokoonpano kokonaisuudessaan on nähtävillä yhdistyksen nettisivuilla >> 

 

Tampere Tunnetuksi ry:lle toiminnanjohtaja

 
Yrittäjä Mirko Lännenpää on aloittanut Tampere Tunnetuksi ry:n määräaikaisena ja osapäiväisenä toiminnanjohtajana (oto) 1.5. Hänen toimikautensa jatkuu vuoden loppuun. Toiminnanjohtajan tehtävä on uusi. Toiminnanjohtajan tehtävänä on mm. kehittää yhdistyksen ja Tampereen kaupungin välistä kolmikantayhteistyötä, jatkaa yhdistyksen aloittamaa strategiatyötä, kehittää viestintää ja osallistua hallinnon ja käytännön asioiden hoitamiseen yhdessä sihteeristön ja tapahtuman tuottajien kanssa. Tehtävänä on myös selkiyttää toiminnanjohtajan toimenkuvaa niin, että yhdistys voi laittaa toiminnanjohtajan tehtävän hakuun loppuvuonna. Uusien jäsenten hankkiminen on myös yhdistyksen hallituksen ja toiminnanjohtajan yhteinen tavoite jo tänä vuonna.