Tampere Tunnetuksi Passia on myyty yli odotusten

Posted on

MEDIATIEDOTE

6.10.2015

Tampere Tunnetuksi ry julkaisi maaliskuussa uuden tuotteen, Tampere Tunnetuksi Passin. Taskuun sopiva paperinen etuvihko sisältää yli 150 tarjousta Tampereen keskusta-alueen palveluihin. Uusi tuote on otettu loistavasti vastaan!

Etuvihkoa on myyty tänä vuonna jo yli 3000 kpl. Yhdistyksen tavoite oli vähintään 2000 myytyä etupassia, joten tavoite on jo ylitetty reilusti. Myyntipaikkoja on ollut 25 ympäri kaupunkia, muun muassa matkailuneuvonta, tavarataloja, hotelleja ja putiikkeja. Passissa on tarjoukset myös englanniksi, ja monet matkailijat ovatkin pitäneet etuvihkoa kätevänä jopa jo viikonlopun reissulla.

Passin hinta kuluttajille on vain 5 euroa, eli se maksaa itsensä takaisin jopa jo yhdellä käyttökerralla. Yhdistys on kuullut paljon palautetta kuluttajilta etujen runsaudesta sekä siitä, että monet edut todella houkuttelevat astumaan sisään putiikkeihin tai ravintoloihin. Etuvihkon tavoite onkin innostaa ihmisiä tutustumaan Tampereen keskustan mahtavaan ja laajaan tarjontaan.

Passin hankkiminen kannattaa vielä loppuvuodesta, sillä suurin osa eduista on voimassa vuoden loppuun, ja eduista on paljon hyötyä vaikkapa joululahjaostoksilla.

Tampere Tunnetuksi Passista on tulossa jokavuotinen tuote. Parhaillaan yhdistys kerää tarjouksia vuoden 2016 etuvihkoon, joka lanseerataan helmikuussa.

Paperinen etuvihko ei välttämättä sovi kaikille aktiivisille kaupunkilaisille, joten yhdistys lanseeraa vuonna 2016 Tampere Tunnetuksi Passista myös mobiilisovelluksen. Sovellus tulee olemaan kätevä käyttää, ja se myös helpottaa tarjouksiin tutustumista. Mobiilisovelluksen hinta on sama kuin paperisen etuvihkon, eli 5 euroa.

Yritykset voivat jättää tarjouksensa vuoden 2016 Tampere Tunnetuksi Passiin täällä: www.tamperetunnetuksi.fi/passi-2016

Tarjouksen tekeminen maksaa 40–100 euroa (+ alv 24%).

 

Lisätietoa:

Sinikka Tierna, toiminnanjohtaja

Tampere Tunnetuksi ry

045 1794 726, sinikka.tierna@tamperetunnetuksi.fi