Tampere Tunnetuksi Passi vuodelle 2018 on julkaistu!

Posted on

Tampere Tunnetuksi Passi 2018 on julkaistu. Etuvihkossa on yli 170 tarjousta Tampereen keskusta-alueen liikkeisiin. Neljättä vuotta julkaistava, suomeksi ja englanniksi oleva etuvihko on vakiinnuttanut asemansa tärkeänä paikallisten ja matkailijoiden tuotteena.

Tampere Tunnetuksi Passi on olemassa fyysisenä A7-kokoisena vihkona, joka maksaa 5 euroa. Myyntipisteitä, joista voi ostaa Passin on 21 kappaletta. Myyntipisteinä toimii mm. Sokos, K-Supermarket Kuninkaankulma, Stockmann, Lippula ja Aplodi.

Tampere Tunnetuksi Passi on saatavana nyt kolmatta vuotta myös mobiilisovelluksena. Appstoresta ja Google Play –kaupasta ladattava mobiilinen Tampere Tunnetuksi Passi on tänä vuonna ilmainen! Tämän on mahdollistanut Tampereen kaupunki ja Viiden tähden keskusta 2030 –hanke (www.tampere.fi/keskustahanke).  Sovellus on myös kaksikielinen ja siinä on uutuutena listaus lähimmistä sijainneista, joissa on tarjous.

Tampere Tunnetuksi Passin tavoitteena on tarjota helpossa paketissa hyviä etuuksia Tampereen keskustan monipuolisista liikkeistä. Toivomme että Passin avulla löytyy myös uusia tuttavuuksia ja Passi helpottaa turistien kulkemista ja asioimista keskustassa.  Tarjoukset ovat kaikki katsottavissa Passin internetsivuilta: http://tamperetunnetuksi.fi/passi/.

Tampere Tunnetuksi Passi -sovellus on ollut ladattavissa helmikuun ensimmäisestä päivästä ja tällä hetkellä sovelluksia on ladattu 6 vuorokaudessa yli 2000 kappaletta.

Tampere Tunnetuksi ry on vuonna 1965 perustettu keskustan kehittämisyhdistys, jonka tavoitteena on pitää Tampereen keskusta Suomen parhaana paikkana elää, vierailla ja yrittää. Tavoitteeseen pääsemiseksi yhdistys mm. julkaisee Tampere Tunnetuksi Passia, vuokraa Kuninkaankatua, järjestää Kukkaisviikkoja ja joulun ajan yhteismarkkinointia sekä toimii aktiivisesti yritysten viestin viejänä Tampereen kaupungille. Yhdistys on mukana TAMPERE = Ostoskeskusta -kampanjassa.

 

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Riikka Töytäri, 040 582 1949
http://tamperetunnetuksi.fi/passi
https://www.facebook.com/TampereTunnetuksiPassi/

 

Tags: , , , ,