Tampere Tunnetuksi Passi etsii tekijää

Posted on

Sykkiikö sydän Tampereelle ja ihanien keskustan yritysten markkinoimiseen?

 

Tampere Tunnetuksi ry:n tarjouskuponkipalvelu Tampere Tunnetuksi Passi Tampere. Finland -aplikaatiossa etsii rakastajaa, joka ottaa tämän timanttisen palvelun silmäteräkseen ja toteuttaa sen markkinointia kekseliään kokonaisvaltaisesti, kokoaa kehitysideoita ja ennen kaikkea myy palvelua keskustan yrityksille.

 

Tampere Tunnetuksi Passi on ollut olemassa vuodesta 2015 jolloin se oli fyysinen vihko ja tästä palvelu on kehittynyt osaksi modernia Tampere. Finland -aplikaatiota. Ydintehtävä on pysynyt tuona aikana samana, kertoa kuinka hienoja yrityksiä Tampereen keskustassa on. Yritykset saavat edulliseen hintaan tarjouksensa esiin palveluun ja pääsevät näin osaksi suurempaa markkinointia.

 

Tampere Tunnetuksi ry omistaa Tampere Tunnetuksi Passin ja etsii ostopalveluna tuotettua markkinointi- ja ideakumppania tammikuusta 2022 alkaen ja kestäen vähintään vuoden 2022.

 

Tampere Tunnetuksi Passilla on olemassa visuaalinen ilme sekä elementit, joilla markkinointia toteutetaan. Markkinoinnissa lähtökohtaisena kanavana on käytetty somea sekä yhdistyksen kampanjoita (Kesä Tampere / Joulu Tampere). on käytetty somea.

 

Tee itsestäsi esittely ja jätä tarjous, josta löytyy vähintään:

  • Ajatukset ja näkemys tuotteesta
  • Tarjous työn kustannuksesta kuukausittain (mainostilan kustannus on erikseen)
  • Tavoitteet myyntityölle
  • Työn tekijä ja hänen cv
  • Palvelun tarjoajan yritystiedot

 

Lähetä tarjous toiminnanjohtaja Riikka Töytärille 14.10.2021 mennessä.

Lisätietoja arkipäivisin klo 10-15 välillä puhelimitse tai sähköpostitse.

Riikka Töytäri
toiminnanjohtaja
Tampere Tunnetuksi ry
riikka.toytari@tamperetunnetuksi.fi
p. 040-5821949

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,