Tarjouspyyntö kahvilatoiminnasta

JULKAISTU 24.3.2021

 

Tampereen Keskustorilla sijaitseva Ratikkakahvila hakee heinäkuusta alkaen tulevaksi kolmeksi vuodeksi idearikasta yrittäjää pyörittämään kahvilaa ympärivuotisesti. Kahvilalle on mahdollista saada anniskeluluvat.

Tampere Tunnetuksi ry vuokraa Keskustorilla olevan kokonaisuuden tarjouksessa esitetyn vuokran ja liiketoimintaidean perusteella kahvilayrittäjälle. Kokonaisuus koostuu myyntikontista, 150 neliön terassialueesta ja itse raitiovaunusta, joka on vanha HKL:n liikennöinnistä poistettu ja kahvilan asiakastiloiksi muutettu sisätila.

Ratikkakahvilan toivotaan olevan aktiivinen toimija Keskustorin elävöittämisessä. Tampereen Ratikalla on vanhassa raitiovaunussa kiinteä infopiste, joka kertoo Tampereen uudesta ratikka-ajasta sekä kertoo hieman historiaa itse vaunusta.

 

Tilat ja tarkemmat tiedot:

Tilat koostuvat 150 neliön puupinnoitetusta terassista, vanhasta HKL:n liikenteestä poistetusta raitiovaunusta, jonne on tehty 30 asiakaspaikkaa sekä myyntikontista jossa sijaitsee myös wc.

 

Ratikkakahvilan tulee olla avoinna ympäri vuoden. Kesäkaudella ja joulukuussa laajoilla aukioloajoilla.

Vuokrasopimus tehdään kolmeksi (3) vuodeksi. Sopimus alkaa 1.7.2021 ja uuden toimijan toivotaan aloittavan mahdollisimman nopeasti, jottei toimintaan tule laajaa katkoa. Edellinen vuokrasopimus päättyy Ratikkakahvilalla 30.6.2021.

 

Tampere Tunnetuksi pyytää tarjousta määräpäivään mennessä, josta selviävät seuraavat asiat:

Tampere Tunnetuksi pyytää tarjousta määräpäivään mennessä, josta selviävät seuraavat asiat:

1) Tarjoajan tiedot:

 • Y-tunnus
 • Tarjoajan nimi
 • Tarjoajan yhteyshenkilön nimi
 • Tarjoajan yhteyshenkilön puhelinnumero
 • Tarjoajan yhteyshenkilön sähköposti

2) Liiketoimintaidea ja konsepti Ratikkakahvilalle

3) Referenssit

4) Maksettava vuokra

 

Lisäksi:

 • Tarjoaja on rekisteröitynyt kaupparekisteriin tai muuhun vastaavaan ammatti- tai elinkeinorekisteriin sijoittumismaansa lainsäädännön mukaisesti.
 • Tarjoaja on suorittanut verot, eläkevakuutusmaksut ja sosiaaliturvamaksut sijoittumismaansa lainsäädännön mukaisesti. Palveluntuottajan tulee kuulua ennakkoperintärekisteriin.
 • Tarjoajan tulee pyydettäessä antaa tarjouksessaan tieto työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai selvitys keskeisistä työehdoista.
 • Tarjoajan tulee järjestää lakisääteinen työterveyshuolto työsuhteessa oleville työntekijöilleen.
 • Tarjoajalla on oltava viimeistään sopimuskauden alkaessa voimassa oleva toiminnan vastuuvakuutus, joka kattaa tässä työssä tilaajalle ja kolmannelle osapuolelle tai tämän omaisuudelle aiheutuneet vahingot.
 • Tarjoajan tulee järjestää työ- ja ammattitautilain (459/2015) 3 §:n mukainen vakuutus työntekijöilleen.

 

Tarjouksen jättö:
Tarjous tulee lähettää tarvittavine liitteineen viimeistään
perjantaina 16.4.2021 osoitteeseen: riikka.toytari@tamperetunnetuksi.fi


Lisätiedot:

Riikka Töytäri, toiminnanjohtaja Tampere Tunnetuksi ry
Arkisin klo 9-15:30 välillä, jos puhelin ei vastaa niin jätäthän soittopyynnön selkeästi.
p. 040 582 1949, riikka.toytari@tamperetunnetuksi.fi

Vaunuun tutustuminen:
Sovitaan erikseen. Ota yhteyttä Riikka Töytäriin.

RATIKKAKAHVILAN VASTUUTAULUKKO

Vuokralainen vastaa palvelutuottamiseen tarpeelliseksi katsomiensa muiden tarvittavien laitteiden (esim. maksupäätteiden, erityiskylmäkalusteiden tai muiden ravintolatasoistenlaitteiden) hankinnasta ja asentamisesta sekä astioiden hankinnasta. Myyntikontin varusteisiin kuuluu kiinteät kaapistot sekä tiskiallas.

Vuokralainen vastaa hankkimiensa tuotteiden, laitteiden ja kalusteiden huolloista ja korjauksista. Vuokralaisen tulee tarjota asiakkailleen myös korttimaksumahdollisuus.

Vuokralainen vastaa ulkoterassin kalustamisesta (tyyli määritelty olemaan mustat selkeälijaiset kalusteet ja mustat varjot) sekä muista kuin vaunun sisustussuunnitelmassa esitetyistä elementeistä.

Vuokralainen vastaa sähköstä, lämmityskustannuksista, jätehuollosta, vedestä ja jätevedestä. Huolehtii ulkoalueiden hoidosta (mm. lumenpoisto), sisätilojen kunnossapidosta ja siivouksesta sekä LVIS kunnossapidosta.

LIITTEET:

 • Asemapiirroskuva
 • Myyntikontin pohjapiirustus
 • Ratikkakahvilan havainnekuvat