Rakas Tampere kutsuu ihmiset Tampereen rakkaaseen keskustaan

Posted on

rakas-tre-vaaka

Tiedote 18.5.2016

Kolmatta kertaa järjestettävä Rakas Tampere –kaupunkitapahtuma alkaa keskiviikkona 18.5. teemaan sopivalla Rakkauslauluiltamalla, joka pidetään Kuninkaankadun ja Kauppakadun katetulla sisäpihalla, jonne on ilmainen sisäänpääsy. Tapahtuman yhtenä tärkeänä tavoitteena on tutustuttaa ja ihastuttaa tamperelaiset keskustan putiikkeihin sekä rohkaisee kokeilemaan uutta, avaamaan uusia ovia ja löytämään uusi reittejä.

 

Tampere Tunnetuksi ry:n järjestämä iloinen ja raikas Rakas Tampere -kaupunkikulttuuritapahtuma tuo elämää keskustaan, innostaa ihmisiä shoppailemaan, syömään, viihtymään ja käyttämään palveluita 18. – 22.5.2016 ajan.

Viiden päivän ajan tapahtumaa on erityisesti mukana olevissa liikkeissä sekä yhteisesti järjestettynä. Mukana olevat liikkeet laittavat parhaintaan ja tarjoavat omia erityisyyksiään hyvin tarjouksin sekä tempauksin. Kaikki tarjoukset ovat koottuna rakastampere.fi –sivuille sekä niistä  kerrotaan yksityiskohtaisesti tapahtuman facebooksivulla, jossa on mahdollisuus osallistua mukaviin kilpailuihin.

Uutuutena järjestetään perjantaina 20.5. Ostosten Yö, jolloin Tampereen keskusta on avoinna kello 23 asti. Ostosten Yö -tempauksessa keskustan liikkeet käyttävät hyväkseen muuttunutta lainsäädäntöä ja kutsuvat ihmisiä shoppailemaan ja viihtymään aina kello ilta yhteentoista asti. Mukana runsain ohjelmin on kaikki keskustan suuret toimijat kuten Anttila, Sokos, Stockmann ja Koskikeskus.
Rakas Tampere –tapahtuman aikana järjestetään tapahtumia sekä katuartistien esiintymisiä, ja tapahtumina järjestetään Tammelantorin iltatori ja ilmainen kirppis torstaina, Liikesuunnistus apro-hengessä, Näsinneulaan ilmaiset nousut perjantaina, Tallihan penkojaiset perjantai-iltana, Ostosten Yö, sunnuntaina vilttikirppis Hämeenpuistossa sekä monia muita.

Kannustamme myös kaikkia kaupunkilaisia rakastamaan Tamperetta ja kertomaan tapahtuman some-kanavilla Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä, miltä näyttää, tuntuu, maistuu #rakastampere.

Tampere Tunnetuksi ry on vuonna 1965 perustettu voittoa tavoittelematon Tampereen keskustan kehittämisyhdistys. Yhdistys edustaa noin 300:a keskusta-alueen yritystä. Yhdistyksen visio on, että Tampereen kaupungin keskusta on elämää ja ihmisiä täynnä.

 

Lisätietoa tapahtumasta:

Riikka Töytäri
tuottaja, Tampere Tunnetuksi ry

040 5821949 info@rakastampere.fi

www.tamperetunnetuksi.fi

www.rakastampere.fi