Passi uudistuu talvella 2022

Tampere Tunnetuksi Passi, logo

Yksittäisille yrityksille ja koko ostoskeskustalle haetaan uutta nostetta tekemällä passista parempi. Tammi-helmikuussa uudistustyö koskee passin sisältöä (= tarjousten tekstejä), ja sovelluskehityksen tähtäin on tuotekuvia sisältävässä ja tarjouksesta toiseen swaippailtavassa sovelluksessa. Tämä kuitenkin vaatii Tampere.Finland-sovelluksen kehitystyötä, joten uudistus aloitetaan tekemällä se mitä voidaan tehdä, nyt heti.

Kevättalvella 2022 passia voidaan tehdä sisältönsä osalta paremmin. 

 

PASSIN SISÄLTÖJÄ UUDISTETAAN TALVELLA 2022

Nykyisellään passi sisältää varsin niukat tiedot yrityksistä, eikä tarjouksiakaan ole puhki selitetty. Jos asiakas ei entuudestaan tunne yritystä, mitä se myy tai millaiselle kohderyhmälle palvelut on suunnattu, eivät nämä asiat selviä passin tarjouksia selailemalla.

1. Passin tämänhetkisiin tarjouksiin lisätään tammi-helmikuussa lyhyet esittelyt yrityksistä. Tavoite on herättää asiakkaan kiinnostus yritystä kohtaan muutenkin kuin ainoastaan (mahdollisen) rahanarvoisen edun osalta. Monessa tapauksessa auttaa se, että kerrotaan millainen yritys nimen takana on. Siis mistä sen esim. 10 % alennuksen saa?

2. Passiin haetaan myös ajankohtaisempaa ilmettä laajemmalla valikoimalla lyhytkestoisia tarjouksia. Mitä enemmän passissa on vaihtuvaa selailtavaa, sitä enemmän sitä selaillaan, ja sitä enemmän yritykset ovat asiakkaiden mielissä, ja sitä enemmän kauppaa syntyy. Ajassa olevista tarjouksista on myös helpompi tehdä mm. sosiaalisen median sisältöjä kuin geneerisistä aleprosenttitarjouksista.

Lisätietoa kevään kampanjoista tulossa passissa mukana oleville yrityksille + yhdistyksen seuraavassa uutiskirjeessä helmikuussa + suoraan passin tuottajalta.

 

TEE TÄMÄ NYT: 

1. Kirjoita lyhyt esittely yrityksestäsi

Mitä myyt? Millainen paikka olette, mikä erottaa teidät muista? Älä oleta, että asiakas tietää yrityksesi nimen perusteella mitä teillä myydään. Voi auttaa, että mietit mitä kertoisit yrityksestäsi turistille. Mitä Hervannan Hannu, Outi Oulusta tai Helmut Frankfurtista tulisi ostamaan teiltä? Kerro passissa se, mitä kertoisit turistille kasvotusten. Ks. esim. Palmroth ja Miela. 

Ks. malliksi Palmrothin ja Mielan esittelyt tarjouksen ohessa

>>> Lähetä esittelytekstisi passin tuottajalle sähköpostitse passi@tamperetunnetuksi.fi tai passin tarjouslomakkeen kautta. Hyvä tekstin pituus on max. 200 merkkiä. Lyhyt yritysesittely lisätään entisen tarjouksen oheen tammi-helmikuussa maksutta.

Jos haluat teettää oman paremman yritysesittelysi, ota yhteyttä passin tuottajaan noora.hilden@tamperetunnetuksi.fi. Yritysesittelyn kirjoittamisen, kääntämisen englanniksi ja passiin viennin hinta on 69 € + alv.

 

2. Jää miettimään tätä

Miten yrityksesi olisi mukana kevään yhteismarkkinoinnissa yhdessä kadun–kaupunginosan muiden liikkeiden kanssa, yhdessä alan toisten yritysten kanssa, ja yhdessä koko kaupungin kanssa touko-heinäkuussa suurtapahtumien aikaan (jääkiekon MM, Gymnaestrada, World Masters Athletics)? Millainen passitarjous teiltä tulisi esim. jääkiekon MM-kilpailujen ajaksi?

Lisätietoa kevään kampanjoista tulossa passissa mukana oleville yrityksille + yhdistyksen seuraavassa uutiskirjeessä helmikuussa + suoraan passin tuottajalta.

 

Tehdään yhdessä hyvä passi!

Noora Hildén
Tuottaja, Tampere Tunnetuksi -passi
noora.hilden@tamperetunnetuksi.fi, myös passi@tamperetunnetuksi.fi
p. 040 734 5009

< Passin pääsivulle