Passin kesä

Kesällä tapahtuu:

  1. Tuhatmäärin matkailijoita tulossa viihtymään Tampereen keskustassa: Tapahtuma-alan suunnittelukalenteri (avautuu uuteen välilehteen)
  2. Kesä Tampere -julkaisu ilmestyy 2.6., ks. https://kesatampere.fi/
  3. Kaupunkisuunnistus Tampereen Timantit 1.6.-31.7. 💎

Kesän 2022 näyteikkunakampanja, Tampereen Timantit käynnistyy kesäkuun alussa. Kampanjan tekninen toteutus on Tampere.Finland-sovelluksen Tampere Tunnetuksi Passi, jonka uusi toiminnallisuus pilotoidaan Timantit-suunnistuksessa.

Tampereen Timantit kerätään Tampere Tunnetuksi Passiin, eli kaikki Timantit-kaupunkisuunnistukseen osallistuvat käyttävät passia läpi kesän.

Passi on osa Tampereen kaupungin virallista Tampere.Finland-sovellusta. Myös Tampereen kaupunki (Visit Tampere) viestii passin ilmoitusten avulla keskustan ostosmahdollisuuksista. Sovellus tavoittaakin tamperelaisten lisäksi myös tuhannet Tampereella vierailevat matkailijat – jotka käytännössä kaikki viettävät aikaa matkailullisesti mielenkiintoisessa ydinkeskustassa.

Passi on digitaalinen ja teknisesti helppokäyttöinen myynnin työkalu. Passissa voi mainostaa kaikkea sitä mitä Aamulehdessäkin. Mainos passissa voi esitellä yritystä yleisellä tasolla, se voi esitellä yrityksen normaalihintaisia tuotteita ja palveluita, tai se voi olla prosenttialennus tai muu hintaetu. Etu voi olla kertakäyttöinen (käytettävissä 1-3 kertaa) tai se voi olla jatkuva. Erityisesti jos haluat tarjota asiakkaillenne rajoitetun hinta- tai palveluedun ja seurata edun käyttömääriä, tee se passilla. 

Muista kesämyyntisi tukena myynnin työkalu: Tampere Tunnetuksi Passi.

Tuo passiin maistiainen kesäisestä tuote-/palveluvalikoimastanne – ja jos haluat tarjota asiakkaillenne kesäisen hinta- tai palveluedun, tee se passilla. 

Kesämainos passiin ajalle 1.6.-31.7. hintaan 65 € + alv / kpl (129 € + alv / kpl ei-jäsenet), ilmoitukset laskutetaan kesäkuussa. Hinta sis. käännöksen englanniksi, Passin kesäiset sosiaalisen median julkaisupohjat, sekä Tre Tunnetuksi koordinoimaa yhteismarkkinointia sosiaalisessa mediassa ajalla 1.6.-31.7.

Lähde mukaan vauhdikkaaseen kauppakesään: Ilmoittautuminen ja aineistot (linkki poistettu)

Lisätietoa:

Noora Hildén
Tuottaja, Tampere Tunnetuksi -passi
noora.hilden@tamperetunnetuksi.fi
p. 040 734 5009

<< Takaisin Passin pääsivulle