Passin kesä

Kesän kampanjat:

  1. Kesä Tampere -julkaisu ilmestyy 2.6., ks. https://kesatampere.fi/
  2. Kaupunkisuunnistus Tampereen Timantit: Tampere on täynnä timantteja – erikoisliikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja muita kohteita, jotka odottavat löytäjiään kesällä 2022! 💎 Ilmoittautuminen leikkimieliseen kaupunkisuunnistukseen päättyy 17.5.

 

Muista kesämyyntisi tukena myynnin työkalu: Tampere Tunnetuksi Passi.

Passi on digitaalinen ja teknisesti helppokäyttöinen väline perinteisten sisäänheitto- ja kuponkitarjousten antamiseen. Passilla tavoitat tamperelaisten lisäksi myös tuhannet Tampereella vierailevat matkailijat – jotka käytännössä kaikki viettävät aikaa matkailullisesti mielenkiintoisessa ydinkeskustassa. 

Tuo passiin maistiainen kesäisestä tuote-/palveluvalikoimastanne – ja jos haluat tarjota asiakkaillenne kesäisen hinta- tai palveluedun, tee se passilla. 

Kesämainos passiin ajalle 2.6.-31.7. hintaan 65 € + alv / kpl (129 € + alv / kpl ei-jäsenet), ilmoitukset laskutetaan kesäkuussa. Hinta sis. käännöksen englanniksi, Passin kesäiset sosiaalisen median julkaisupohjat, sekä Tre Tunnetuksi koordinoimaa yhteismarkkinointia sosiaalisessa mediassa ajalla 2.6.-31.7.

Lähde mukaan koronan jälkeiseen vauhdikkaaseen kauppakesään: Ilmoittautuminen ja aineistot 24.5. mennessä

Lisätietoa:

Noora Hildén
Tuottaja, Tampere Tunnetuksi -passi
noora.hilden@tamperetunnetuksi.fi, myös passi@tamperetunnetuksi.fi
p. 040 734 5009

<< Takaisin Passin pääsivulle