Tampere Tunnetuksi Passi

Kesä Tampere & Tampereen Timantit 1.6.-31.7.

Jääkiekon MM-kisat, yhteismarkkinointi 9.-29.5.

Tampere Tunnetuksi Passi, logo

#tamperetunnetuksipassi #ostoskeskusta

Älypuhelinsovellus Tampere Tunnetuksi Passi esittelee kaupungin ostoskeskustan kaupat ja palvelut, ja se on Tampere Tunnetuksi ry:n näkyvin jäsenetu.

Passi on osa Tampereen kaupungin virallista Tampere.Finland-sovellusta, ja toisin kuin useimpien kaupunkien kaupalliset destination guidet ja city passit, Tampere Tunnetuksi -passi on käyttäjilleen maksuton.

Lataa Tampere Tunnetuksi -passi puhelimeesi:
1. Mene sovelluskauppaan (App Store, Play Kauppa)
2. Hae Tampere.Finland-sovellus
3. Lataa sovellus puhelimeen
4. Avaa sovellus ja valitse Tampere Tunnetuksi Passi -kuvake
5. Ihastu tarjontaan ja hyödynnä edut paikan päällä keskustan yrityksissä

 

Passi on myynnin työkalu

Passi on Tampere Tunnetuksi ry:n palvelu, ja yhdistys markkinoi passin ilmoitusten avulla keskustan kauppoja ja palveluita ympäri vuoden sekä vanhoissa että uusissa medioissa.

Passi on osa Tampereen kaupungin virallista Tampere.Finland-sovellusta. Myös Tampereen kaupunki (Visit Tampere) viestii passin ilmoitusten avulla keskustan ostosmahdollisuuksista.

Passi on myynnin työkalu. Se on digitaalinen ja teknisesti helppokäyttöinen väline perinteisten sisäänheitto- ja kuponkitarjousten antamiseen. Passilla tavoitat tamperelaisten lisäksi myös tuhannet Tampereella vierailevat matkailijat – jotka käytännössä kaikki viettävät aikaa matkailullisesti mielenkiintoisessa ydinkeskustassa. 

Tampere Tunnetuksi -passi kulkee joka päivä mukana asiakkaasi puhelimessa. Esimerkiksi syyskuun 2021 aikana Tampere.Finland-sovelluksella oli yli 50 000 aktiivista käyttäjää, ja passia katsottiin syksyllä 2021 joka viikko yli 10 000 puhelimessa. Passin sosiaalisen median kanavilla on tuhansia seuraajia, ja somejulkaisut tavoittavat tuhansia silmäpareja viikoittain. Passia mainostetaan laajalti myös printtimediassa, mm. Aamulehti, Tamperelainen ja Tampere Times (hotellihuoneissa).

Osta omalle yrityksellesi paikka passissa

Passissa voi mainostaa kaikkea sitä mitä Aamulehdessäkin. Mainos passissa voi esitellä yritystä yleisellä tasolla, se voi esitellä yrityksen normaalihintaisia tuotteita ja palveluita, tai se voi olla prosenttialennus tai muu hintaetu. Etu voi olla kertakäyttöinen (käytettävissä 1-3 kertaa) tai se voi olla jatkuva. Erityisesti jos haluat tarjota asiakkaillenne rajoitetun hinta- tai palveluedun ja seurata edun käyttömääriä, tee se passilla.

Tampere Tunnetuksi ry tarjoaa jäsenilleen yhden mainoksen passiin per vuosi jäsenhintaan 50 € + alv (hinta ei-jäsenille 150 € + alv) sisältäen tekstikäännöksen englanniksi. Yhdistys suosittaa, että kaikki keskustan yritykset esittäytyvät passissa vähintään tällä yhdellä mainoksella.
Jos yrityksesi ei näy Tampere.Finlandissa passin kartalla, onko sitä olemassa?

>> Kysy neuvoa passin tuottajalta, jos et meinaa keksiä sisältöä mainoksellenne, mutta haluaisitte mukaan passiin.

>> Jätä uusi ilmoitus passiin tällä lomakkeella (linkki avautuu uuteen välilehteen)

 

Passi omien kampanjoiden tukena

Passi on kuin sähköinen lehti-ilmoitus. Passiin on mahdollista ostaa useita mainoksia, ja ne voivat olla näkyvissä samanaikaisesti. Kokeile siis passia osana teidän markkinointipalettianne! Kannattaa rohkeasti kokeilla toisiko passi teille lisää kauppaa. Ja muista: Älä piilota hyvää tarjoustasi passiin, vaan kerro siitä myös myymälässäsi:

“Myyjän mainitsema passin etu on monesti ratkaiseva tekijä, jos asiakas ‘jää vielä miettimään’.”
“Teknisesti helppo toteutus, kun asiakkaille halutaan tarjota kertakäyttöinen tarjous.”
“Passi on helppo keino tehdä sähköistäkin markkinointia. Mainos passissa maksaa murto-osan lehti-ilmoituksen hinnasta.”
“Ulkopaikkakuntalaiset ovat mielissään, kun saavat vinkkejä ruokapaikoista ja kahviloista tarjousten kautta. Vaikka kauppoja ei tulisikaan, asiakas lähtee meiltä hyvällä mielellä saatuaan hyvää palvelua ja vinkkejä tekemisestä Tampereella.”

Passin mainosten hinta on 69 € + alv (yhdistyksen jäsenet) ja 150 € + alv (ei-jäsenet) per tarjous sisältäen tekstikäännöksen englanniksi. Tarjouksen keston ja asiakaskohtaisen käyttökertarajan voi itse määritellä: Esim. tarjous on voimassa 1 kk, ja sinä aikana tarjouksen voi käyttää kolme kertaa.

>> Jätä uusi ilmoitus passiin tällä lomakkeella (linkki avautuu uuteen välilehteen)

 

Kerro passista omassa myymälässäsi

Näytä oma mainoksesi paikan päällä yrityksessäsi! Passi on pullollaan etuja, joita ihmiset eivät muista hyödyntää. Auta asiakastasi tekemään hyvä ostopäätös, ja vinkkaa edusta tai lisäpalvelusta, jonka olet laittanut hyödynnettäväksi Passin kautta. Asiakastasi harmittaa, jos hän saa myöhemmin tietää, että tuote tai palvelu olisi maksanut vähemmän, jos Passi olisi tullut puheeksi.

Palvele asiakastasi hyvin, ja kerro yrityksesi oman valikoiman lisäksi keskustan muista ostosmahdollisuuksista. Asiakkaasi voi haluta käydä kahvilla naapurissa, mennä illalla teatteriin, tai ostaa samalla Tampereen reissullaan jotain siskonpojallekin. Mitä paremmin Tampereen keskustassa viihdytään ja mitä innostuneemmin palveluista puhutaan, sitä enemmän kauppa käy ihan jokaisella.

>> Voit tilata Passista kertovia myymäläsomisteita (A4-kyltti, ikkunatarra, tarra kassakoneeseen) passin tuottajalta

 

Tehdään yhdessä hyvä passi!

Kesä Tampere & Tampereen Timantit 1.6.-31.7.

Jääkiekon MM-kisat, yhteismarkkinointi 9.-29.5.

Nooran kuva: Tiia Ennala / Business Kangasala

Noora Hildén
Tuottaja, Tampere Tunnetuksi -passi
noora.hilden@tamperetunnetuksi.fi, myös passi@tamperetunnetuksi.fi
p. 040 734 5009