Tampere Tunnetuksi Passi

Tampere Tunnetuksi Passi, logo

Tampere Tunnetuksi -passi esittelee kaupungin ostoskeskustan kaupat ja palvelut, ja se on Tampere Tunnetuksi ry:n näkyvin jäsenetu. Passi on osa Tampereen kaupungin virallista Tampere.Finland-sovellusta, ja toisin kuin useimpien kaupunkien kaupalliset destination guidet ja city passit, Tampere Tunnetuksi -passi on käyttäjilleen maksuton.

Lataa Tampere Tunnetuksi -passi puhelimeesi:
1. Mene sovelluskauppaan (App Store, Play Kauppa)
2. Hae Tampere.Finland-sovellus
3. Lataa sovellus puhelimeen
4. Avaa sovellus ja valitse Tampere Tunnetuksi Passi -kuvake
5. Ihastu tarjontaan ja hyödynnä edut paikan päällä

 

Passi on näkyvä jäsenetu

Passi on Tampere Tunnetuksi ry:n palvelu, ja yhdistys markkinoi keskustan kauppoja ja palveluita passin avulla ympäri vuoden sekä vanhoissa että uusissa medioissa. Myös Tampereen kaupunki (Visit Tampere) tekee passin avulla vaikuttavaa keskusta-alueen markkinointia.

Tampere Tunnetuksi -passi ei mene jätepaperiin, vaan se kulkee joka päivä mukana asiakkaasi puhelimessa. Esimerkiksi syyskuun 2021 aikana Tampere.Finland-sovelluksella oli yli 50 000 aktiivista käyttäjää, ja passia katsottiin syksyllä 2021 joka viikko yli 10 000 puhelimessa. Passin sosiaalisen median kanavilla on tuhansia seuraajia, ja somejulkaisut tavoittavat tuhansia silmäpareja viikoittain. Passia mainostetaan laajalti myös printtimediassa, mm. Aamulehti, Tamperelainen ja Tampere Times (hotellihuoneissa).

 

Osta omalle yrityksellesi paikka passissa

Tampere Tunnetuksi ry tarjoaa jäsenilleen yhden passitarjouksen per vuosi jäsenhintaan 50 € + alv (v. 2022, hinta ei-jäsenille 150 € + alv) sisältäen tekstikäännöksen englanniksi. Yhdistys suosittaa, että kaikki keskustan yritykset esittäytyvät passissa vähintään tällä yhdellä tarjouksella. Jos yrityksesi ei näy Tampere.Finlandissa passin kartalla, onko sitä olemassa?

Yrityksen esittelytarjous voi olla kertakäyttöinen prosenttialennus, tai se voi olla jatkuva hinta- tai palveluetu.
>> Kysy neuvoa passin tuottajalta, jos et meinaa keksiä sisältöä tarjouksellenne, mutta haluaisitte mukaan passiin.

 

Passiin on mahdollista ostaa useita tarjouksia, ja ne voivat olla näkyvissä samanaikaisesti.

Passi on moderni versio kupongeista lehdessä, ja kyllähän hyvä etukuponki aina kauppaa tekee. Kannattaa rohkeasti kokeilla toisiko passi teille lisää kauppaa.

“Monesti ratkaiseva tekijä, jos asiakas ‘jää vielä miettimään’.”
“Tärkeä, asiakasta ilahduttava ja myyntiä vauhdittava keino.”
“Monessa tapauksessa ilman passia ei luultavasti olisi tullut kauppoja.”
“Passi toimii hyvänä houkuttimena ostotilanteessa. Asiakas innostuu usein ostamaan jotain myös muilta osastoilta, joissa passitarjouksia. Myös ulkopaikkakuntalaiset ovat mielissään, kun saavat vinkkejä ruokapaikoista ja kahviloista tarjousten kautta.”

Passin lisätarjousten hinta on 69 € + alv (yhdistyksen jäsenet) ja 150 € + alv (ei-jäsenet) per tarjous sisältäen tekstikäännöksen englanniksi. Tarjouksen keston ja asiakaskohtaisen käyttökertarajan voi itse määritellä: Esim. tarjous on voimassa 1 kk, ja sinä aikana tarjouksen voi käyttää kolme kertaa.

>> Ilmoita uusi tarjous passiin tällä lomakkeella (linkki avautuu uuteen välilehteen)

 

Passin somekanavia seuraamalla tiedät uusimmat tarjoukset ja saat ideoita omaan markkinointiisi.

Ota seurantaan Tampere Tunnetuksi Passin somekanavat Facebookissa ja Instagramissa. Passin ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat näkyvät ensimmäisenä somessa, missä niitä kannattaa ehdottomasti tykätä ja jakaa.

fb: www.facebook.com/TampereTunnetuksiPassi 
ig: tamperetunnetuksipassi

Jaa passin sosiaalisen median sisältöjä aktiivisesti sekä yrityksesi että henkilökohtaisen sometilisi kautta. Näin somen algoritmit oppivat yksi jako kerrallaan, että Tampereen ostoskeskustassa kannattaa asioida.

Ja muistathan hyödyntää sosiaalisen median joukkovoimaa! Tägää @tamperetunnetuksipassi ja #tamperetunnetuksipassi omiin julkaisuihisi, niin saat sisällöllesi tuhansia lisäsilmäpareja käytännössä ilmaiseksi. Passin logon lisääminen oman tuotteesi kuvaan on yksinkertaisin tapa tuoda passitarjous näkyväksi, >> lue lisää ja lataa logot

 

Talvella 2022 passi uudistuu

Yksittäisille yrityksille ja koko ostoskeskustalle haetaan uutta nostetta tekemällä passista parempi.

Nykyisellään passi sisältää varsin niukat tiedot yrityksistä, eikä tarjouksiakaan ole puhki selitetty. Jos asiakas ei tunne yritystä entuudestaan, mitä se myy tai millaiselle kohderyhmälle palvelut on suunnattu, eivät nämä asiat selviä passin tarjouksia selailemalla. >>> Lue lisää uudistuksesta ja tartu helppoon mahdollisuuteen kertoa omasta yrityksestäsi enemmän, paremmin! 

 

Tehdään yhdessä hyvä passi!

Nooran kuva: Tiia Ennala / Business Kangasala

Noora Hildén
Tuottaja, Tampere Tunnetuksi -passi
noora.hilden@tamperetunnetuksi.fi, myös passi@tamperetunnetuksi.fi
p. 040 734 5009

Ilmoita uusi tarjous passiin tällä lomakkeella (linkki avautuu uuteen välilehteen)