Tampere Tunnetuksi Passi on myynnissä

Posted on

Tampere Tunnetuksi ry:n julkaisema uutuustuote Tampere Tunnetuksi -passi on nyt myynnissä 23 eri pisteessä ympäri kaupunkia. Kyseessä on täysin uusi tapa markkinoida Tampereen keskustan monipuolisia palveluja.

Passi on etuvihko, joka sisältää yli 150 tarjousta keskustan yrityksiin. Mukana on muun muassa ravintoloita, kahviloita, vaatekauppoja, putiikkeja, teattereita, liikuntakeskuksia, kelloliikkeitä, hotelleja jne.

Passin hinta kuluttajille on vain 5 euroa, joten jopa jo yhdellä käyttökerralla se maksaa itsensä takaisin. Passi on tehty myös englanniksi, jotta se palvelee turisteja. Englanninkielinen ja suomenkielinen tarjousvihko ovat samassa tuotteessa. Tredea on luopunut erillisestä matkailijoille suunnatusta Tampere-kortista, joten uusi etuvihko on turisteille tervetullut.

Passin edut ovat voimassa 1-3 kertaa tai rajoittamattoman määrän. Passia näytetään kassalla ja tarvittaessa kassa rastii edun käytetyksi. Suurin osa eduista on voimassa vuoden 2015 loppuun. Tarkemmat rajoitukset selviävät passista tai tarjouksen antavasta liikkeestä.

Passin kaikki edut ja myyntipaikat: https://tamperetunnetuksi.fi/passi/ Seuraa myös Facebookissa!

Tampere Tunnetuksi -passi aiotaan tehdä jatkossa joka vuosi, ja tulevaisuudessa etuvihko pyritään tuottamaan myös mobiilisovelluksena.

Kutsumme median edustajia Passin lanseeraustilaisuuteen tiistaina 24.3. klo 10.00 Kauppahallin Lippulaan.

Tilaisuudessa kerrotaan, miten uusi etuvihko palvelee pirkanmaalaisia ja miten se vaikuttaa Tampereen markkinointiin sekä yritysyhteistyöhön kaupungin keskustan elävöittämisessä. Vastaavaa yhteistyötä ei ole ennen tehty Tampereella.

Ohjelma:

Tampere Tunnetuksi ry:n puheenjohtaja Panu Raipia kertoo uudesta etuvihosta, yritysyhteistyöstä ja keskustan elävöittämistyöstä.

Yhdistyksen ja Tredean yhteistyöstä sekä Tampereen uudenlaisesta markkinoinnista puhuu Tredean matkailun markkinointipäällikkö Karoliina Lehtonen.

Lisäksi omia näkemyksiään yrittäjien yhteistyöstä valottaa uuteen passiin mukaan lähtenyt yrittäjä Jaana Jyrinki Kukkakauppa Nina Florasta.

Lisätietoa ja kuvamateriaalia:

Sinikka Tierna, toiminnanjohtaja, Tampere Tunnetuksi ry

passi@tamperetunnetuksi.fi, puh. 045 1794 726

passeja1