MM-KISAT TAMPEREELLA

Tervetuloa mukaan Tampere Tunnetuksi ry:n organisoimaan MM-somisteiden yhteistilaukseen ja yhteismarkkinointiin!

 

Tampereen kaupunki kutsuu kaikki mukaan toteuttamaan ennen näkemätöntä kisatunnelmaa haastekampanjassaan: 2022jaakiekonmmkisat.tampere.fi

Tampere Tunnetuksi tarjoaa jäsenilleen helpon tavan lähteä mukaan tekemään kaikkien aikojen kisoja: Lähde mukaan Tampere Tunnetuksi ry:n organisoimaan somisteiden yhteistilaukseen sekä yhteismarkkinointiin!

TILAA somisteet ja ILMOITTAUDU 14.4. mennessä

 

Tampere Tunnetuksi ry:n jäsenille tarjotaan edulliseen hintaan:

 • Somistepakettitilaus Kiekon koti / Home of Hockey -ilmeellä (yhteistilaus kaupungin kisailmeestä)
 • Yritysten yhteismarkkinointi sisältäen ilmoitukset Tampere.Finland-mobiilisovelluksessa (Tampere Tunnetuksi Passi)

Hinnat:

 • Somistepaketti, kappalehinta 40 € + alv
 • Yhteismarkkinointipaketti 95 € + alv
  • Lisätarjoukset Tampere Tunnetuksi Passiin 50 € kpl + alv

 

Somistepaketti on kimppatilaus kaupungin tekemästä Kiekon koti / Home of Hockey -ilmeestä. Yritys voi teettää somisteita myös itse, mutta jos haluat laadukkaat somisteet helposti, niin tarjoamme valmiiksi kilpailutettua yhteistilausta.

Somistepaketteja voi tilata useampia. Somistepaketit ovat noudettavissa keskustassa jakelupisteeltä tiistaista 3.5. perjantaihin 6.5.2022. Erilliseen 15 euron lisähintaan voi tilata somistepaketit myymälään. Somisteiden tulee olla asennettuna 11.5., jolloin Tampereen kaupunki järjestää Frenckellin aukiolla kansanjuhlan. Somisteiden purkupäivä on maanantai 30.5.2022.

Yksi somistepaketti sisältää:

 • 1 kpl A-ständi-juliste, 500 x 700 mm
 • 1 kpl A3 seinäjuliste
 • 2 kpl ikkuna/lattiatarraa, halkaisija 40 cm
 • 4 kpl pahvisia mobilesomisteita, halkaisija 40 cm
 • 10 m viirinauhaa, viirien koko 200 x 300 mm

 

Yhteismarkkinoinnissa markkinoidaan keskustan yrityksiä, jotka ovat mukana kampanjassa. Markkinoinnin kärki on “mukana tekemässä kaikkien aikojen kisoja” + yritysten ilmoitukset Tampere Tunnetuksi Passissa ajalla 9.-29.5.

Mainontaa tehdään sekä printissä (AL, Tamperelainen) että sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram @tamperetunnetuksipassi + yritysten oman somemarkkinoinnin tuki).

Yhteismarkkinointipaketti sisältää:

 • Mainos/ilmoitus Tampere.Finland-mobiilisovelluksessa (Tampere Tunnetuksi Passi)
 • 1 kpl B2-juliste 500 x 700 mm “mukana tekemässä kaikkien aikojen kisoja”, jossa kaikki yritykset mainittu, lisäksi yrityksen omaan käyttöön julisteen painoaineisto omien lisäjulisteiden tuottamiseksi
 • Mainonta printissä Aamulehti + Tamperelainen: “Mukana tekemässä kaikkien aikojen kisoja”, huom. edellyttää riittävää määrää yrityksiä mukaan yhteismarkkinointiin
 • Maksettu mainonta sosiaalisessa mediassa, tarinallistetut palvelupolut, esim. matkalla hallille / torille / kaverille kisakatsomoon nappaa kisaeväät täältä, tuliaiskukat täältä, piknik-viltti täältä ja poskiin kasvomaalaus täältä + unohtamasi sateenvarjo ja lapaset täältä; + kun Suomi ei pelaa, mitä tekemistä Tampereella välipäivinä on (mm. kulttuuri, ostokset)
  • + yritysten oman sosiaalisen median viestinnän tukeminen & ristiinlinkitys

 

Somistepakettien yhteistilaus ja yhteismarkkinointi ovat tarjolla vain Tampere Tunnetuksi ry:n jäsenille. Tästä pääset katsomaan mukana olevat jäsenet.

Jos yrityksesi ei vielä ole jäsen, liitä yrityksesi tällä lomakkeella mukaan.

Tehdään yhdessä kaikkien aikojen kisat kiekon kotona, Tampereella!

 

Lisätiedot

Mm-yhteistyöhön liittyvät asiat, Tampere Tunnetuksi jäsenyys, somistepaketit: Riikka Töytäri, toiminnanjohtaja Tampere Tunnetuksi ry, 0405821949, riikka.toytari@tamperetunnetuksi.fi

Yhteismarkkinointi: Noora Hildén, 0407345009, noora.hilden@tamperetunnetuksi.fi

Tilaa tällä lomakkeella somistepaketit ja ilmoittaudu yhteismarkkinointiin viimeistään 14.4. Laskutus tapahtuu toukokuun aikana.


 

MM-kisat TILAUSLOMAKE

Somistepakettien yhteistilausaika on päättynyt 14.4.
Ilmoittautuminen mukaan yhteismarkkinointiin on päättynyt 14.4. Jos haluat lisätietoa, vastaa kyllä.
Ensisijaisesti sähköinen laskutusosoite.