Mari Koppanen on Valon neito 2009

Posted on

Tampereen 44. Valoviikkojen keulakuvaksi eli Valon neidoksi on valittu Mari Koppanen, 21-vuotias opiskelija Tampereelta.

Korkeatasoisen kilpailun ratkaisi Marin eduksi hänen erinomainen esiintymistaitonsa. Tuomaristoon vaikutti myös hänen kokemuksensa työskentelystä vanhusten parissa. Valintaperusteluissa kerrotaan Marin olevan pirteä, lämmin ja iloinen persoona. – Hän esiintyi miellyttävän luontevasti ja hänen iloista puhettaan oli helppo kuunnella. Uskomme hänen pärjäävän erilaisissa tilenteissa ja tulevan hyvin toimeen eri ikäisten ihmisten kanssa, kertoi tuomariston puheenjohtaja Ville Keskinen. Finaalissa oli kaikkiaan viisi tasavahvaa ehdokasta. Finaalin juonsi Valon neito 2008 Anna-Karoliina Kivimäki.

Leikkausalihoitajaksi joulukuussa valmistuva energinen ja pirteä Mari harrastaa mm. näyttelemistä, karatea ja lenkkeilyä. Valoviikkojen valokuvioista mieluisimpia hänelle ovat Kauppakadun kukat.

Mari Koppanen sai palkinnoksi 500 euron lahjakortin valitsemaansa Tampere Tunnetuksi ry:n jäsenliikkeeseen, 2 hengen VIP-kortin Tampereen Messut Oy:n kaikille messuille, LED-valopallon sekä tuotekassit, joissa oli mm. energiansäästölamppuja ja kirjoja.

Uusi Valon neito Mari aloittaa vuoden kestävän pestinsä juontamalla Valoviikkojen avajaiset perjantaina 23.10. klo 20 Tampereen Keskustorilla. Hän on mukana myös Tampereen joulun avauksessa ja jouluparaatissa sunnuntaina 22.11. Lisäksi hän vierailee lukuisissa vanhainkodeissa vieden valon iloa heille, jotka eivät enää pääse Valoviikkojen valoja kaupungille itse ihastelemaan. Myös kaupat ja muut yritykset sekä tapahtumien järjestäjät voivat pyytää häntä omiin tilaisuuksiinsa valon ja ilon luojaksi ja pr-henkilöksi.