Läntisen keskustan kaupallisen profiilin työpaja 26.10.

Posted on

KUTSU KAIKILLE ASIASTA KIINNOSTUNEILLE:
tervetulleita ovat yrittäjät, kiinteistöomistajat, taloyhtiöiden edustajat


Tervetuloa läntisen keskustan profiilityöpajaan!

Aika: 26.10.2021 klo 9.00–11.00
Paikka: Galleria Nottbeck Finlaysonilla

Kaupungissa on tavoitteena luoda Tammerkosken molemmista puolista houkutteleva kaupallinen kokonaisuus, mutta löytää läntiselle ytimelle oma vahva kaupallinen luonteensa. Tämän työpajan tavoitteena on hahmottaa läntisen keskustan ydinkortteleille sopivat kaupalliset profiilit ja koota toimenpide-ehdotuksia tavoiteprofiilin saavuttamiseksi.

Tavoitteena on saada nimenomaan keskustatoimijoiden näkemyksiä profiilin kehittämiseen, jotta tavoiteprofiilit ovat toimijoidensa näköisiä ja toimenpide-ehdotukset toteuttamiskelpoisia.

Työpajan ohjelma

klo 8:50 Aamukahvi

klo 9.00 Tervetuloa!
Tilaisuuden avaus – Mikko Siitonen, Tampereen kaupunki
Hankkeen esittely – Katja Koskela, WSP
Työskentelyn ohjeistus – Susanna Harvio, WSP
Työpajatyöskentelyä
Työskentelyn purku ja keskustelu

klo 11.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen viimeistään pe 22.10. sähköpostilla katja.koskela(at)wsp.com

Työpaja liittyy Tampereen kaupungin WSP:ltä tilaamaan työhön, jonka tavoitteena on tarkastella läntisen ydinkeskustan nykyistä kaupallista profiilia, arvioida kaupallisen kehittämisen muutosvoimia ja mahdollistajia sekä antaa suosituksia ja ehdotuksia alueen tulevaan liiketoiminnalliseen ja kaupalliseen profilointiin sekä alueen toiminnalliseen kehittämiseen.

Työ tehdään vuorovaikutteisesti eri sidosryhmien kanssa. Tuloksia voivat kaupungin ohella hyödyntää alueella toimivat kivijalkayrittäjät, matkailuyrittäjät, kiinteistönomistajat ja muut toimijat. Työn tulokset jaetaan kaikille työpajaan osallistuneille sekä keskustatoimijoille mm. Tampere Tunnetuksi ry:n, Tampereen kauppakamarin, Business Tampereen ja Visit Tampereen kautta.

Viiden Tähden keskusta: Läntinen keskusta -sivusto

 

Tags: , ,