KUTSU Hämeenkadun yrityksille: Hämeenkadun kesä huipentuu Hämeenkatu-päivään 27.8.!

Posted on

Tule mukaan Hämeenkadun yrittäjien yhteistempaukseen lauantaina 27. elokuuta!

Keskustayhdistys Tampere Tunnetuksi ry järjestää lauantaina 27.8. klo 10–18 Hämeenkadulla Satokatu-tapahtuman, joka tuo lähiruokatoimijoita kadun itäpään levennetylle alueelle välillä Tuomiokirkonkatu–Koskipuisto, sekä mahdollisesti myös muille keskustan kaduille. Samaan aikaan Satokadun kanssa järjestetään myös laajemmin Hämeenkatu-päivä. Ihmisiä on runsain joukoin liikkeellä, ja haastamme nyt kaikki yritykset yhdessä mukaan luomaan pääkadulle pientä mukavaa näkemistä ja kokemista.

 

Tempausten, esitysten, alennusten tai liikkeen koristeluiden ei tarvitse liittyä Satokatuun tai lähiruokaan, vaan ideana on, että koko katu on kirjava ja täynnä elämää. Jos haluatte ja se sopii yritykseenne sekä sen tuotteisiin tai palveluihin, voitte lähteä teemaan mukaan esimerkiksi myymällä sadonkorjuuaiheisia leivoksia, alentamalla syysvaatteiden hintoja, varautumalla syysflunssaan tai esimerkiksi muistamalla koulunsa aloittaneita ja tuoreita opiskelijoita. Saatte meiltä tarvittaessa vinkkejä siitä, mitä kaikkea juuri teidän yrityksenne voisi keksiä.

 

Rohkaisemme yrityksiä erityisesti tulemaan ulos kadulle sekä koristelemaan liiketilaa myös ulkopuolelta. Myyntipöytiä, maistiaistiskejä ja esittelypisteitä voi pystyttää liiketilojen eteen vapaasti, kunhan ne eivät tuki jalkakäytävää tai häiritse naapuriyrityksiä. Osallistuminen Hämeenkatu-päivään on yrityksille maksutonta. Liikkeet järjestävät tempaukset itse, ja yhdistys toimii kokoavana tahona, mainostaa tapahtumaa ja siihen osallistuvia yrityksiä sekä koostaa erilaisista kadun varrella tapahtuvista esityksistä ja tempauksista yhteisen aikataulun. Tapahtuman puolesta on päivän aikana ohjelmaa eri puolilla Hämeenkatua, ja pyrimme myös tarjoamaan osallistuville yrityksille yhtenäistä markkinointimateriaalia, jolla voitte ilmaista mukanaolonne.
Tampere Tunnetuksi ry on keskustayhdistys, jonka tavoitteena on luoda eläväinen kaupunkikeskusta. Yhdistyksen muita tapahtumia ovat muun muassa Kukkaisviikot, Rakas Tampere sekä tänä kesänä Hämeenkadun itäpään Pauhu-paviljongin lavalla ensimmäistä kertaa järjestettävä Hämeenkatu elää! -tapahtuma. Lisäksi yhdistyksen käsialaa on suosittu Tampere Tunnetuksi Passi, johon kerättiin tänä vuonna toista kertaa keskustan yritysten tarjoamia alennuksia.

 

Toiminnanjohtaja Liina Kangas, 040 7011242

Tuottaja Anna-Kaisa Kaplas, 045 1794726

 

Hämeenkatu-päivään liittyvät yhteydenotot, ilmoittautumiset ja kysymykset pyydämme  29.7. mennessä osoitteeseen toimisto@tamperetunnetuksi.fi