Kukkaisviikoilla monia mahdollisuuksia!

Posted on

Perinteiset Kukkaisviikot järjestetään jo 32. kerran lauantaista lauantaihin 25.7. –  1.8.2015. Kahdeksan päivän ajan yhdistyksemme tarjoaa kumppaneiden kanssa ilmaisohjelmaa Keskustorilla. Kukkaistytöksi on valittu ihana Riina Nousiainen, ja vuoden 2015 Kukkaispormestarin tittelin vastaanottaja kerrotaan ennen juhannusta.

Myös torin vilkas ohjelma julkistetaan kesäkuun alussa, mutta nyt kutsumme kaikkia pirkanmaalaisia yrityksiä osallistumaan ainutlaatuiseen toritapahtumaan.

Kukkaisviikkojen sykkivä Keskustori on paikka, johon on helppo poiketa. Tarjolla on ravintoloita, kahviloita, esiintymislavaohjelmaa sekä yrittäjiä esittelemässä toimintaansa ja tekemässä kauppaa. Miten te voisitte hyödyntää tätä tapahtumaa? Tässä mahdollisuuksia:

POP-UP TORI

Toripaikkoja on jokaiselle päivälle. Toripaikka maksaa Tampere Tunnetuksi ry:n jäsenille: 125 euroa (+alv 24%) / päivä ja ei-jäsenille 150 euroa (+alv 24%). Pop-up toripaikka sisältää: 3x3m katoksen, pöydän sekä sähköt.

KÄSIOHJELMA

Kukkaisviikkojen käsiohjelma on Kukkaisviikkojen tärkeä infopaketti. Käsiohjelmaa on jaossa torilla kaikille kävijöille ja sitä jaetaan keskustan alueen liikkeisiin Kukkaisviikkoja edeltävällä viikolla. Tässä on tilaisuus saada näkyvyyttä edullisesti! Mainospaikkojen hinnat:
1/3 -sivun mainos: 200 euroa + alv 24%
1/1 -sivun mainos: 500 euroa + alv 24%

TEEMAPÄIVÄT: LEMMIKKI /// ASUMINEN, TURVALLISUUS & RAKENTAMINEN

Kukkaisviikkojen keskiviikko 29.7. ja torstai 30.7. ovat teemapäiviä! Tule yrityksesi kanssa mukaan keskiviikon Lemmikki-teemaan tai torstain Koti, turvallisuus & rakentaminen -päivään. Lemmikki-päivän kohdeyleisönä on eläinihmiset ja erityisesti nuoret. Lemmikkipäivän kumppanina toimii mm. Särkänniemi. Koti, turvallisuus & rakentaminen kohdistetaan aikuisempaan väestöön. Tuona päivänä ohjelmistossa on TammJazzin laadukas jazz-kokoonpanot.

KILPAILUT & SOME-KAMPANJAT

Kukkaisviikkojen some-markkinointikanavien kautta on mahdollisuus myös näkyvyyteen. Jos tuotteesi ja ideasi sopivat erityisesti sähköiseen maailmaan esimerkiksi kilpailujen palkinnoiksi, niin taivas on rajana ideoille.

KUKKANAUHA

Kukkaisviikkojen ajan yrittäjiltä toivotaan Kukkaisviikko-kampanjoita. Meillä on jo esimerkiksi Kukkaisleivos, jonka tekee Leipomo Hakanen. Mitä Kukkais-ideoita te keksitte? Markkinointimateriaaliksi yritykset saavat kukkalogosta tehtyä kelta-pinkkiä muovinauhaa, josta rakentuvat hienosti kukkaruusukkeet. Nauha jaetaan keskustan liikkeisiin sekä pyynnöstä myös kauempana sijaitseville.

Lataa mediakortti.

Kiinnostuitko kumppanuudesta tai mainospaikasta? Virisikö Kukkais-ideaa?

Ota yhteyttä Kukkaisviikkojen tuottajaan Riikka Töytäriin:

p 040 582 1949, kukkaisviikot@tamperetunnetuksi.fi

Tykkää Facebookissa: Kukkaisviikot!