Kukkaisviikkojen tapahtumatuottaja vaihtuu

Posted on

Tiedote 13.9.2012

Kukkaisviikoilla on kivaa!

KUKKAISVIIKKOJEN TAPAHTUMATUOTTAJA VAIHTUU

Tampere Tunnetuksi ry:n järjestämien Kukkaisviikkojen tapahtumatuottaja vaihtuu. Tapahtumaa 10 vuotta järjestänyt ja sitä voimakkaasti vuosien 2003–2012 aikana kehittänyt Tampereen Kokouspalvelu ei enää jatka tapahtuman parissa. Uusi tuottaja on haussa ja valinnasta tiedotetaan myöhemmin. Siirtymäajan tapahtumaa hallinnoi ja tiedusteluihin vastaa Tampere Tunnetuksi ry:n toiminnanjohtaja (oto) Mirko Lännenpää.

Kukkaisviikot ovat kehittyneet varsinkin viimeisinä vuosina yhdeksi Suomen parhaimmista koko kansan kaupunkikarnevaaleista.
– Isoin kiitos kuuluu pitkäaikaiselle tapahtuman järjestäjälle Tampereen Kokouspalvelulle ja siellä erityisesti Leena Suloselle ja Anne Saariselle upeasti tehdystä työstä, kertoo toiminnanjohtaja ja Kukkaisviikkotyöryhmän pitkäaikainen edellinen puheenjohtaja Mirko Lännenpää Tampere Tunnetuksi ry:stä. Tampereen Kokouspalvelun raikkaiden ja kehittävien ideoiden sekä hyvän yhteistyön ansiosta Kukkaisviikot ovat kehittyneet Tampere Tunnetuksi ry:n viitoittamaan suuntaan. Kukkaisviikot ovat nyt ansaitsemassaan asemassa festivaalikartalla, Lännenpää lisää.

– Haluamme kiittää erityisesti kaikkia yhteistyökumppaneita, lukuisia esiintyjiä ja suurta yleisöä. Tapahtuman järjestäminen nykyisessä laajuudessaan ei ole mahdollista ilman eri joukkojen saumatonta yhteistyötä, vapaaehtoistyötä ja yhdessä tekemisen iloa. Lanseeraamamme slogan ”Kukkaisviikoilla on kivaa!” on ollut totta myös tapahtuman suunnittelu- ja järjestelyvaiheessa. On ollut antoisaa saada olla mukana Kukkaisviikkojen kehittämisessä ja kasvattamisessa. Kymmenen vuoden jälkeen on kuitenkin aika luopua ja antaa tapahtuma uusiin käsiin, kertoo kongressipäällikkö Leena Sulonen Tampereen Kokouspalvelusta. Tampereen Kokouspalvelu on toukokuusta 2011 lähtien ollut osa Tampereen Messut -konsernia. Strategiamme mukaisesti Tampereen Kokouspalvelu keskittyy jatkossa yhä enemmän kansainvälisten kongressien ja kansallisten kokousten järjestämiseen, Sulonen sanoo.

30-vuotista historiaansa heinäkuussa 2013 juhliva Kukkaisviikot toteutetaan uuden tapahtumatuottajan kanssa 26.7.–3.8.2013.

Lisätiedot:
Tampere Tunnetuksi ry, toiminnanjohtaja Mirko Lännenpää, puh. 050 531 9586
Tampereen Kokouspalvelu, kongressipäällikkö Leena Sulonen, puh. 0500 621 525

www.kukkaisviikot.fi
www.tampereconference.fi