Kukkaistyttö 2012 valitaan 21.4.

Posted on

Tampereen Kukkaisviikkojen PR-hahmo, Kukkaistyttö, valitaan huhtikuussa jo 29. kerran. Finaali kisataan 21.4. tavaratalo Anttilassa.

 

Kukkaistyttö osallistuu aktiivisesti Tampereen 29. Kukkaisviikkojen eri tapahtumiin, hoitaa PR-tehtäviä yrityksissä ja vierailee vanhainkodeissa vieden tervehdyksen heille, jotka eivät itse pääse kaupungin keskustaan ihastelemaan kukkivaa Tamperetta. Juonto Kukkaislavalla, lastentapahtumaan osallistuminen tai Kukkaiskuninkaallisten valinta – kaikki sujuvat lämpimän hymyn kera. 18-28 -vuotiaan Kukkaistytön ei tarvitse olla tamperelainen, mutta Tampereen hyvä tuntemus on etu. Kukkaistyttö ja Kukkaispormestari ovat Tampereen Kukkaisviikkojen keulahahmot ja tapahtuman kasvot.

Katso Kukkaistyttöehdokkaiden esittelyvideo ja äänestä Moron sivuilla >>. Finaali kisataan lauantaina 21.4. tavaratalo Anttilassa.

Voittaja palkitaan 500 euron arvoisella lahjakortilla valitsemaansa Tampere Tunnetuksi ry:n jäsenyritykseen ja Kukkaisviikot hän ajaa Automaan lahjoittamalla autolla. Lisäksi luvassa on tuotepalkintoja ja roppakaupalla uusia kokemuksia, erilaisia juonto- ja esiintymistilaisuuksia ja mielenkiintoisia kohtaamisia ihmisten kanssa.

Kukkaistyttö-kilpailun järjestää Tampere Tunnetuksi ry yhteistyössä Aamulehden viikkolehti Moron kanssa.