Kukkaispormestari 2021 on Miikka Seppälä

Posted on

Tampereen Kukkaispormestariksi 2021 valittu
Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä
on innostunut Tampereen läntisen keskustan kehittämisestä

 

Tampere Tunnetuksi ry on kutsunut 38. Kukkaispormestariksi Särkänniemen toimitusjohtajan Miikka Seppälän. Yhdistyksen puheenjohtaja Erika Hildén kuvailee Seppälän valintakriteerejä seuraavasti:

”Kulunut vuosi on kirkastanut vetovoimaisten elämyskohteiden merkityksen kaupunkikeskustan elinvoimalle. Miikka Seppälän johdolla Särkänniemestä on muodostunut lähimatkailun kruununjalokivi kaikenikäisille. Leppoisan jämäkkä, vaikeuksista lannistumaton johtamisasenne on meille kaikille sopiva esimerkki.”

Peruspositiiviseksi tyypiksi itseään luonnehtiva Seppälä on ylpeä synnyinkaupungistaan, josta löytyy kaikille kaikkea ja jossa jokainen saa olla sellainen kuin on.

– Tampere on Suomen suurin pikkukaupunki ja Euroopan pienin metropoli, jossa osaamme nauraa myös itsellemme, hän kuvailee.

Särkänniemi on ollut yli puoli vuosisataa lähes kaikille suomalaisille tuttu paikka, johon liittyy paljon muistoja. Tänä kesänä Särkänniemi uudistuu jälleen mm. herkullisia maailman makuja tarjoavan Särkänniemi Food Parkin ja laajennettujen aukioloaikojen muodossa.

Matkailu-, viihde- ja elämyspalvelujen ammattilaisena Seppälä on innoissaan myös Tampereen läntisen keskustan kehittämisestä ja keskustan ja Särkänniemen yhdistämisestä, mikä on Rantatunnelin valmistumisen myötä psykologisestikin helpompaa.

Uuden kaavan myötä Särkänniemen alue tulee alkamaan rautatiesillan kupeesta ja satama yhdistyy luontevasti Särkänniemeen.

– Keskustan elinvoimaisuus on über-tärkeä juttu. Kun Mustalahden satama, Hämeenpuisto, Milavida ja Tallipiha yhdistetään tapahtumien avulla ydinkeskustaan, saadaan alueelle positiivista pöhinää. Näin itäinen keskusta toimisi liikekeskuksena ja läntinen vapaa-ajan ja viihtymisen keskuksena, hän kaavailee.

 

Kesä Tampere

Tampere Tunnetuksi ry on koonnut kaupunkikeskustan toimijoiden kanssa kattavan kokonaisuuden Tampereen käyntikohteista, elämyksistä ja palveluista. Kokonaisuus ilmestyy torstaina 10. kesäkuuta kotitalouksiin Moro -lehden välissä. Kesä Tampereen helmi on lapsiperheille suunnattu näyteikkunabongaus, jossa syksyllä ensi-iltansa saavassa elokuvassa seikkaileva Supermarsu on hukannut pörriäisensä ympäri kaupunkia ja tarvitsee apua niiden löytämisessä.  Kesä Tampere -lehti ja Supermarsun kesäpäivä Tampereella -ohjeet löytyvät kesatampere.fi -sivustolta.

 

Lisätiedot:
toiminnanjohtaja Riikka Töytäri, Tampere Tunnetuksi ry
040-5821949, riikka.toytari@tamperetunnetuksi.fi

Kesä Tampere -sivusto: https://kesatampere.fi
Edelliset Kukkaispormestarit: https://tamperetunnetuksi.fi/toiminta/kukkaispormestarit/


Tampere Tunnetuksi ry on vuonna 1965 perustettu Tampereen ydinkeskustan kehittämisyhdistys, joka mm. organisoi Joulun avauksen, Kesä Tampereen, hallinnoi Kuninkaankadun kävelykatua ja markkinoi keskustan yrityksiä Tampere Tunnetuksi Passin avulla. Jäseninä ovat kivijalkaliikkeet, taloyhtiöt, tavaratalot ja kulttuuritoimijoita.

Kuva vapaasti käytettävissä:
Valokuvaaja: Antti Kulmanen

 

Tags: ,