Katusoittopäivä Tampereella 17.5.

Posted on

 

Tule musisoimaan rakkaan kotikaupungin vilinään! Toukokuussa Tampere herää eloon, kun Rakas Tampere –tapahtuma 14.–18.5. houkuttelee kaupunkilaiset liikkeelle. Tapahtuman ydin on, että eri yritykset tekevät tapahtumapäiville tarjouksia. Mutta varsinainen superpäivä on lauantai 17.5., jolloin kaikki liikkeet saavat laajentaa myyntitilansa kadulle ja tapahtuman pinkit ilmapallot näkyvät kaikkialla.

Haluamme tehdä keskustasta mahdollisimman ihanan, elävän ja houkuttelevan. Niinpä etsimmekin tapahtumapäivälle 17.5. iloisia ja taitavia katusoittajia. He ovat mukana tapahtuman fiilistä luomassa ja heidät tunnistaa samoista pinkeistä Rakas Tampere -ilmapalloista. Muusikot työskentelevät noin 12 ja 16 välillä itse haluamansa ajan, esimerkiksi yhden tunnin. Suunnittelemme kuitenkin paikat ja ajat keskustassa niin, ettei kaduilla tule kilpasoitantaa.

Kaikki tyylisuunnat ovat sallittuja, mutta äänentoistoa ei saa käyttää. Tietysti tapahtuman onnistuminen riippuu säästä, eli sateessa tai myrskyssä ei ulkomyyntiä eikä katusoittoa toteuteta.

Mukaan voivat tulla sekä ammattilaiset että musiikin opiskelijat tai harrastajat: laulajat, soittajat, yhtyeet, duot, triot, kuorot, rumpuryhmät ja niin edelleen. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: info@rakastampere.fi, Sinikka Tierna 045 1794 726. Huom! Ilmoittautumiset 5.5. mennessä! www.rakastampere.fi www.facebook.com/rakastampere