Erika Hildén Tampere Tunnetuksi ry:n puheenjohtajaksi

Posted on

Tampere Tunnetuksi ry:n puheenjohtajana vuoden 2019 alusta toimii Erika Hildén, “takkikauppias Hämeenkadulta”, kuten Erika itse esittäytyy.

Erika on muotialan yrittäjä kolmannessa polvessa; liiketoiminnan käynnisti 1950-luvulla hänen isoisänsä sisko, se Hildén jonka nimi useimmille suomalaisille on tuttu: Sara. Tampereella – ja muuallakin Suomessa – on yhä tuhansia ihmisiä, joilla on legendaarisesta liikenaisesta omakohtaisia muistoja. “Meille tausta on suuri rikkaus, mutta historialla ei kukaan elä”, tokaisee Erika. “Vaatekauppa on muuttunut. On keksittävä jotain muuta.”

 

Erikalle kaupanteon johtoajatus on selvä: “Me ratkaisemme asiakkaan pukeutumisongelmia. Heillä on tarve, johon me tarjoamme avun. Se on tässä työssä palkitsevinta.”

 

Erikan isän yritys Habitus Hildén liittyi Tampere Tunnetuksi -yhdistykseen vuonna 1973. Erika itse on toiminut yhdistyksen hallituksessa jo yli kymmenen vuotta, ja motivaatiota riittää edelleen.

 

“Tampere Tunnetuksi on keskustan kauppojen paras edunvalvoja! Missään muussa organisaatiossa et pienyrittäjänä pääse saman pöydän ääreen ison tavaratalon, pankin ja kiinteistösijoitusyhtiön johtajien kanssa. Saat ensi käden tietoa kaupungin suunnitelmista, ja pääset vaikuttamaan kampanjoihin”, Erika toteaa.

 

Uudella puheenjohtajalla on jo ajatuksia yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi.

 

“Jäsenkauppiaiden ja kiinteistönomistajien yhteistyötä voisi tiivistää. Jos keskustaa johdettaisiin ‘kauppakeskusmaisemmin’, saisimme synergiaetuja. Tämä voisi tarkoittaa esimerkiksi yhdessä kilpailutettuja kiinteistösopimuksia, yhteismarkkinointia, yhteisiä tempauksia.”

 

Erika kannustaa vahvasti keskustan yrittäjiä ja kiinteistönomistajia liittymään Tampere Tunnetuksi -yhdistykseen: “Kustannus-hyöty -suhde on ylivoimainen. Näin pienellä jäsenmaksulla et missään muualla pääse vaikuttamaan yhtä paljon ja saamaan ääntäsi kuuluviin.”

 

 

Tampere Tunnetuksi ry:n hallituksessa on 13 jäsentä. Hallituksessa on laaja edustus Tampereen keskustassa toimivista tahoista, kuten kaupallisia toimijoita tavarataloista kivijalkaliikkeisiin, kiinteistöjen omistajia, kulttuuritoimijoita sekä Tampereen kaupungin edustus. Varapuheenjohtajana jatkaa Sponda Oyj:n aluepäällikkö Ari-Pekka Lehtonen.

Linkki hallituksen kokoonpanoon >

Tampere Tunnetuksi ry on vuonna 1965 perustettu keskustan kehittämisyhdistys, jonka tavoitteena on pitää Tampereen keskusta Suomen parhaana paikkana elää, vierailla ja yrittää. Tavoitteeseen pääsemiseksi yhdistys mm. julkaisee Tampere Tunnetuksi Passia, vuokraa Kuninkaankatua, järjestää Joulun avauksen ja Kukkaisviikot sekä toimii aktiivisesti yritysten viestin viejänä Tampereen kaupungille.

 

Lisätiedot:
Puheenjohtaja Erika Hildén, p. 0500 894 840, erika (at) hilden.fi

Toiminnanjohtaja Riikka Töytäri, p. 040 582 1949, riikka.toytari (a) tamperetunnetuksi.fi

Tags: ,