Satokatu

Satokauden lähiruokatapahtuma järjestetään toista kertaa –
tänä vuonna Hämeenpuistossa lauantaina 26.8.2017 klo 10-18

Osta tuotteillesi esittely- ja myyntipaikka:
Hinnat: Ilman sähköä 30 euroa + alv24%, sähköllä 40 euroa + alv24%

Paikan varaukset: riikka.toytari @tamperetunnetuksi.fi, 040-5821949
Ilmoitathan varauksessa; yrityksesi, myytävät tuotteet, myyntikojun mitat sekä sähkön tarve.
Tapahtumaa mukana järjestämässä Tampere Tunnetuksi ry:n kanssa Ahlmanin Parasta pöytään Pirkanmaalta -hanke.

 

Samana päivänä järjestetään Illallinen Tampereen Taivaan alla -tapahtuma jossa kaduille katetaan illallispöytiä valkoisin liinoin. Varaa paikka seurueellesi ja ota omat picnic-eväät mukaan.

Seuraa tiedotusta ja liity mukaan Facebookissa.

 

Vuoden 2016 Satokadun lähiruokatuottajat:

 

Kantolopen tila: Oman tilan erilaisia kurpitsoita, viidakkokurkkua, vadelmahilloa ja muita kasviksia.

Luomu-suoramyyntitila Pakkanen: LUOMU-viljatuotteet: jauhot, ryynit, hiutaleet, leseet ym.

Kestiherkku: Perinteisiä grilliherkkuja Ylöjärveltä jo 15 vuoden ajalta.

Hyvämieli luonnontuotteet: Hyvää hunajasta, nauti hyvää teetä päivittäin, mausta ruokasi kotimaisilla yrteillä. Hyvämieli luonnontuotteet myyntipisteestä saat näitä tuotteita ja lisäksi muuta hyvää. Osta itselle ja lahjaksi. Tervetuloa!

Räsälän Luomutila: Tuotamme sellaista ruokaa, jota itsekin haluamme syödä: tuoretta luomua läheltä. Viljelyssä herukoita, vadelmia ja tyrniä sekä valikoima vihanneksia.

Yrjölän marjatila: Yrjölän marjatilalta saat satokauden mukaiset tuoretuotteet (esim. mansikka, sokerimaissi, sipuli, valkosipuli, vadelma, omena, yrtit jne.) sekä omia jatkojalosteita (esim. mehuja ja hilloja).

Orastava Aurinko: Värikkäitä porkkanoita ja erilaisia punajuuria. Orastavan Auringon alta löytyy kasvisten väriloisto.

Makeistamo: Makeistamo on Kauttuan Ruukinpuistossa, Eurassa sijaitseva pieni makeispaja. Myytävinä tuotteina ovat käsintehdyt, perinteiset kovat sokeripastillit sekä marmeladit.

Luonnon Magiaa: Tarjolla oman puutarhamme ja lähimetsämme antimista tehtyjä Luonnon Magiaa luonnontuotteita. Kuusenkerkkäsiirappia, inkiväärituoremehua sekä erilaisia marjatuoremehuja ja kuivattuja yrttejä. Hyvää luonnosta.

Tampereen Jäätelötehdas: Tampereen Jäätelötehtaan Lakalaivan tehtaalla valmistettuja jäätelöitä nyt myynnissä Satokadulla.

Kylmäsavukeisari Oy: Aito Savu – Aito Maku. Perinteisesti valmistetut kylmä- ja lämminsavukalat, sekä tuorekalat ja ravut suoraan kalastajalta.

Gluteeniton leipomo ILONA: Pirkanmaalainen Gluteeniton leipomo ILONA leipoo rakkaudella käsin gluteenittomat suolaiset ja makeat niin arkeen kuin juhlaan. Myytävät tuotteet: mustikkapulla, pomada keltainen, rinkelimunkki, luumulimppu, porkkanapalasämpylä, sisu siemensämpylä, herkkurievä

Finnish Plant: Finnish Plant Ruusun Terälehtihillo on valmistettu käsityönä Kotajan sukutilalla Huittisten Vampulassa luonnonmukaisesti viljellystä ruusun kukasta. Maku on ruusuinen, ryhdikäs, raikas ja se avaa uusien makuyhdistelmien maailman.

Unnaslahti: Yrtit ja salaatit sekä tilan omien lampaiden villalanka sekä kuivakukat.

Lampisen luomutila: Lampiset luomutilan luomuviljatuotteet Ikaalisista.

Pesosen Mehiläistarhat: Hunajaa ja muita pesän antimia.