Kuninkaankatu ja Hämeenkadun itäpää

Tampere Tunnetuksi ry hallinnoi ja vuokraa Kuninkaankadun kävelykatualuetta välillä Hämeenkatu-Satakunnankatu. Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja käyttää aluevuokrauksesta saadut tuotot keskustan kehittämiseen, tapahtumien järjestämiseen sekä keskustan elinvoiman ja elävyyden edistämiseen.

Tampere Tunnetuksi ry vuokraa jälleen Hämeenkadun itäpään myynti- ja esittelypaikkoja kesäkaudelle 2017. Osoitettavia paikkoja on vähemmän kuin kesällä 2016, joten otathan yhteyttä ja tiedustelet vapaana olevia mahdollisuuksia. Kiinteiden myyntivaunujen paikat ovat Hämeenkadulta myyty, kevyemmille ratkaisuille kuten päiväkohtaisille telttakojuille on mahdollisuus varata vuokrapaikkaa.

Tampere Tunnetuksi ry:llä on oikeus periä alueilta vuokraa tai muita maksuja Tampereen kaupungin päätöksen mukaisesti. Yhdistys antaa luvat ja perii vuokran myyntipaikoilta ja kahvilaterasseilta. Anniskeluterassien luvista vastaa Tampereen kaupungin kiinteistötoimi. Kaupungin vastuulla on mm. alueiden rakenteellinen kunnossapito sekä ilkivallan aiheuttamien vahinkojen korvaus.

Tampere Tunnetuksi ry:ltä haetaan luvat alueella järjestettäviä tapahtumia, myyntiä, kahvilaterasseja ja esittelypaikkoja varten.

Muistathan hakea lupaa hyvissä ajoin.

Tarvittaessa kysy lisää: Tampere Tunnetuksi ry:n toiminnanjohtajalta tai s-postilla osoitteesta toimisto@tamperetunnetuksi.fi